Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Gökhan Günay: Transferlerimiz sürecek!

TFF 3. Ligin yeni ekiplerinden Karagümrükspor A.Ş.’nin Kocaeli Kartepe sürüyor. Önce şirketleşen, sonra Yönetimi yenilenen ve geçtiğimiz sezonki kadrosundan 3 futbolcu ile yola eden ayrıca kadrosunu önemli transferlerle güçlendiren Fatih temsilcisi, bugün de 6 futbolcuyu renklerine kattı. Yerel Futbol’a bir açıklama yapan kırmızı-siyahlıların genç Yöneticisi Gökhan Günay, transferlerin devam edeceğini söyledi.

3 yıl aradan sonra yeniden TFF 3. Ligine yükselen Karagümrükspor A.Ş. bilindiği üzere şampiyon olan kadrosundan 3 futbolcuyu (Bilal Kara, Burak Dost ve Doğan Akça) bu sezonki kadrosunda muhafaza etmiş ve kadrosunu yeni oyuncularla takviye etmeye başlamıştı.


 
Ercüment Coşkundere’nin Teknik Direktörlüğünü yaptığı Karagümrükspor A.Ş., bugün, Kastamonuspor’dan Ahmet Ölçen, Bursaspor’dan Anıl Sarak (kiralık) ve Mehmet Özdıraz, Sivaspor’dan İbrahim Yay ile Keçiörengücü’den Ahmet Üner ve Emre Kart’ı renklerine bağladı.



Yerel Futbol’a bir açıklama yapan kırmızı-siyahlıların genç Yöneticisi Gökhan Günay, transferlerin devam edeceğini söylerken, ‘hedefimiz 3. Ligde şampiyonluk yaşamaktır’ dedi. Öte yandan hazırlık maçlarına devam eden Karagümrükspor A.Ş. bugün Adanaspor ile oynadığı hazırlık maçından 3-2 mağlup ayrıldı.



HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...