Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Ferahevlerspor'da Cihangir Köroğlu dönemi

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek Sarıyer temsilcilerinden Ferahevlerspor'da bir süredir devam eden belirsizlik nihayet sona erdi. Yeşil Beyazlı ekibi yeni sezonda, son olarak Kireçburnuspor'da görev yapan Cihangir Köroğlu çalıştıracak. 
Tarihinde ilk kez geçtiğimiz yıl 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve başarılı bir performans sergileyen Ferahevlerspor'da yeni sezon öncesi hakim olan belirsizlik sona erdi. 28 Temmuz Cumartesi günü yeni sezonun ilk buluşmasında iftar yemeğinde bir araya gelen Yeşil Beyazlı camiada, Kulüp Başkanı Cemil Özbalta, A takımı Cihangir Köroğlu'na emanet ettiklerini açıkladı.

Son olarak Kireçburnuspor'da görev yapan Cihangir Köroğlu, 2012-2013 futbol sezonunda Yeşil Beyazlıların A takımını çalıştıracak. 


İlk çalışma bugün

Teknik direktörlük konusunu netliğe kavuşturan Ferahevlerspor, yeni sezonun ilk çalışmasını 30 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirecek. Yeşil Beyazlılar, saat 21.00'da kendi sahasında topbaşı yapacak.
HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...