Perşembe, Temmuz 26, 2012

Çorum Belediyespor hız kesmiyor

Spor Toto 3. Lig 3.grupta mücadele eden Çorum Belediyespor,  yeni sezon hazırlıklarında tempoyu arttırıyor. Sabah salonda, akşam ise Nazmi Avluca sahasında yaptığı çift çalışma hazırlıklarını sürdüren Belediyespor, salon çalışmalarını tamamlayarak günlük taktik ağırlıklı çift antrenman yapıyor. Güçlü, taktik ağırlığı yüksek ve mücadeleci bir takım oluşturmak için yaklaşık bir aydır 150 futbolcu deneyen Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, takım kadrosunu oluştururken, yeni alınan futbolcuların takıma uyumunu sağlamaya çalışıyor.


 

Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalarda tempoyu arttıran Belediyespor, transfer çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Günlük çift antrenmanla yaklaşık 6 saat çalışma yapan Belediyespor, hem güç depoluyor, hem de taktik çalışıyor.



Salon çalışmalarını tamamlayarak ikinci etap antrenmanlara başlayan Belediyespor, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde günün ilk çalışmasını Mimar Sinan sahasında yaptı. Yapılan çalışmaya yeni sözleşme imzalanan isimlerle birlikte denenmeye gelen isimler de katıldılar. Isınma hareketleri ve ardından da beşe iki pas çalışması ile başlayan günün ilk antrenmanında gruplar halinde koşular yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise karın kası ve adale geliştirmeye yönelik hareketler yapıldı. Günün ikinci antrenmanı ise Nazmi Avluca sahasında taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Çift kale maç ile futbolcuların becerilerine bakan Hayrettin Gümüşdağ, formayı kazanan futbolcunun giyeceğini söyledi.


Takımda kimsenin yeri garanti değil
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, mücadele eden bir takım oluşturacaklarını belirterek, "Takımda hiçbir futbolcunun oynaması garanti değil. Antrenmanını iyi yapan, maça iyi hazırlanan ve formayı hak eden futbolcu sahada mücadele eder. Benim teknik direktörlük anlayışım takımda oynamaya hazır olan oyuncunun takımda yer almasıdır. Tüm futbolcularımız çok çalışmalı ve formayı haketmelidir" diye konuştu. Genç bir takım oluşturduklarını ifade eden Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "genç ve mücadeleci bir takım oluşturduk. Eksikliklerimiz var. Bunları hazırlık süreci içerisinde tamamlayacağız. Belediyespor olarak ligde hakettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA ERCAN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...