Cuma, Temmuz 27, 2012

Çorum Belediyesi, Kılıçcıoğlu'nu bakıma aldı

Çorum Belediyesi, 2012-2013 futbol sezonu öncesi Dr. Turhan Kılıçcıoğlu stadını bakıma alıyor. Stadyumda çalışmalara başlayan ekipler, sezon öncesi stadyumdaki tüm eksiklikleri gidermeye çalışıyor. TFF tarafından tesbit edilen eksiklikler Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Birimi tarafından tamamlanıyor.


Bu sezon Çorum Belediyespor ve Çorumspor'un maçlarını ortaklaşa oynayacağı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu stadyumu bakım ve onarım nedeniyle 10 Ağustos 2012 tarihine kadar antrenmanlara da kapatılmış durumda.


Stadyumda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, bu sezon Çorumspor ile Çorum Belediyespor'un maçlarının oynanacağı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu stadını bakıma aldıklarını ve Çorum Belediyesi tarafından sürdürülen bakım ve onarım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Başta sahanın çimlenmesi olmak üzere stadın tamamında tadilat işlerinin yapılacağını ifade eden Alper Zahir, "Stadyumun çimleri Bursa'dan getirilen özel çimlerle yenileniyor. Stattaki tüm tuvaletler de yenilendi. Soyunma odalarındaki çalışmalar devam ediyor. Tribünde bulunan kırık sandalyeler yenileriyle değiştirilecek. Yeni sezonda her iki takımımız da yenilenmiş ve modern bir stadyumda maçlarını oynayacaklar" dedi.


Stat bakım çalışmalarının 10 Ağustos 2012 tarihine kadar devam edeceğini belirten Alper Zahir, "Statta yapılan çalışmalar tamamlanana kadar saha kullanılmayacak. Statta tadilatların tamamlanmasıyla birlikte Dr. Turhan Kılıçcıoğlu stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun standartlarına uygun hale getirilmiş olacak" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.