Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Birkan Arnavutköy Belediyespor yolunda

Son iki sezondur Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbulspor'un formasını giyen Birkan Tonyalı, İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'la anlaşmak üzere.

Sarı-Siyahlılar'da gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan ve amatör karmaya da davet edilen başarılı orta saha oyuncusu, Arnavutköy Belediyespor'la görüşme halinde olduğunu eve anlaşmanın an meselesi olduğunu dile getirdi.


Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Ya tamam hadi yerel futbol sitesi bi haber yaptida,fazla inanmaya gerek yok,hatta hic inanmaya gerek yok...birkan benim yakin kardesim sayılır ...bu sene ki yeni sezonda da istanbulspor formasını kolundaki bandıyla beraber giyecektir insallah...yani birkan istanbulspor yolunda ......

Unknown dedi ki...

Birkanı bircok takim istiyor tabi ki ama bu haberin gercek payı olmayabilir ...yerel futbol sitesi yazmakla hükümlüdür tabiki....birkanin karakteri ve futbolu onu bircok takimin istemesiyle bagdasiyor zaten...birkan sadece arnavutkoy takimi ile alakali degildir birkani bircok klup istiyor ama, onunda dusunmesi gerekn takimlar var..istanbulspor da sart degil tabiki...bugun yarin bence baska takimlardan bir kac teklif gelecektir buna eminim...istanbulsporlu birkan baska bir takim futbolcusu olarakta duyabiliriz yani...bilgimiz olsun dimi herkesinde bilgisi olsun ilgilenenler yani...

46ARBEDE dedi ki...

akıllı futbolcu hem reklamını yaptır hem altına yorum yazdır sonra söylenen takıma gitme fiyatını arttır.. bu numaraları herkes yemiyor ;)

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...