Cuma, Temmuz 06, 2012

Atilla Düz: Bu sezon Esenyurt takımlarının yılı olacak!

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından Esenyurt İncirtepespor, Teknik Direktörlüğe Fatih Türkkan’ı getirdikten sonra isminden söz ettirecek bir takım kurmak için harıl, harıl çalışıyor. Dış transferde şu ana kadar 9 futbolcuyu kadrosuna katan Esenyurt İncirtepespor’un Futbol Şube Sorumlusu Atilla Düz, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada “Süper Amatör Ligde ses getiren bir takım olacağız” şeklinde konuştu. Esenyurt’un artık bir spor ilçesi haline gelmeye başladığını ifade eden Düz ayıca, “bu sezon Esenyurt takımlarının çıkış yılı olacak” dedi.


Transferde durmak yok!
İlk kez mücadele edecekleri İstanbul Süper Amatör Ligde, yeni sezona, yeni umutlarla başladıklarını ifade eden Atilla Düz, şu görüşleri dile getirdi: “Bu sezon Esenyurt İncirtepespor'un ses getiren bir takım olması için elimizden geleni yapacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Dış transferde şu ana kadar Fatih Türkkan Hocanın daha önce çalıştığı genç futbolcuları, yine Hocamızın raporu doğrultusunda tercih ettik. Kadromuza başka oyuncularda katacağız. Geçtiğimiz sezonki başarılı kadromuzdan kalan futbolcularımız da var. Transferlerle ilgili daha çok zamanımız var. Acele etmiyoruz. Hocamız hangi bölgede oyuncuya ihtiyaç duyuyorsa, hangi oyuncunun adını veriyorsa, biz de Yönetim olarak gereğini yaparız” dedi. 

Takımın yaş ortalaması düştü
Atilla Düz, “Şu ana kadar, Keşanspor’dan Rıdvan Poyraz, Galatasaray alt yapısı olan, Tepecik ve Beylikdüzü’nde de forma giyen Yusuf Duran, Halide Edip Adıvar’dan tecrübeli golcü Eren Tan, Galatasaray, Batı Trakya, İstanbul Güngören ve Sivasspor’da oynamış olan genç futbolcu Ümit Ak, İstanbul Güngörenspor’dan 1991 doğumlu Doğukan Balçık, 1993 doğumlu Tolga Çeltikçi, yine 1993 doğumlu Sertaç Dostel, Yeniköyspor’dan, Galatasaray alt yapısı olan Tolga Bakay’ı ve askerden dönen Umut Şahin’i renklerimize kattık.” İfadelerini kullandı.

Başarılı Yönetici son olarak, “Lige yeni gelmiş takımların ilk yıl hedefi, rahat bir sezon geçirmek, yeni çıktığı Ligde kalıcı olmaktır. Biz, yeni oluşturulan bir takımız. Ancak, başarılı Yönetim Kurulumuz ile genç ve idealist Hocamız ile neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Bu yıl çok iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca şunu da ifade etmem gerekir ki, Esenyurt artık bir spor ilçesi haline gelmeye başladı. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımı Nemci Kadıoğlu’na teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki tesislerin hızla çoğalması, Kulüplerimizin yaşam standartlarını da süratle yükseltmeye başladı. Yalnızca biz değil, tüm Esenyurt takımlarının bu sezon çok başarılı olacağını düşünüyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...