Perşembe, Temmuz 26, 2012

Arnavutköyspor sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Küme ekiplerinden Arnavutköyspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon son haftalarda aldığı şanssız yenilgilerle Yükselme Grubu'na katılma şansını yitiren Kırmızı-Beyazlılar yeni sezon için topbaşı yaptı.

Arnavutköy Hasan Doğan Stadında çalışmalarına başlayan ve haftanın 2 günü kros, 3 günü ise saha idmanları ile start veren Arnavutköyspor’da yeni oyuncularla da anlaşmalar sağlanıyor.


Dirik: Transferler önümüzdeki günlerde
Arnavutköyspor’u bu yıl da çalıştıracak olan tecrübeli teknik direktör Kemalettin Dirik, sıcak havaya rağmen oyuncuları ile yoğun bir idman temposu içine girdi. Yeni sezona oldukça diri ve istekli girmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, hazırlık döneminde yeni oyuncular da denediklerini söyledi.


Geçen sezondan takımda sadece 7 oyuncu ile yollarına devam edeceklerini söyleyen Dirik; “Birçok oyuncumuza hiçbir zorluk çıkarmadan diledikleri kulüple anlaşma yapmaları noktasında önlerini açtık. Geçtiğimiz sezondan 7 oyuncumuz ile yeniden anlaşma sağladık. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarımıza 10 gün önce başladık ve takımımıza katılacak yeni oyuncuları da antrenmanlarda deneyerek kalitelerini görmeye çalışıyoruz. İlerleyen günlerde de kesin anlaşma sağladığımız oyuncuları kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.


Kadakal idmanları kaçırmıyor
Kulüp başkanı Aziz Kadakal geçtiğimiz yıllarla olduğu gibi yine her idmanı yakından takip ederek oyuncularıyla bire bir ilgilenmeye devam ediyor. Ramazan ayı olması sebebiyle yoğun ve yorucu idman programlarında futbolcuların en büyük kurtarıcısı olan başkan Kadakal, yeni sezon için oldukça umutlu konuştu.


Transferde tek yetkilinin Kemalettin Dirik olduğunu hatırlatan Aziz Kadakal; “Biz bu işe gönül verdik ve her şartta bizim yanımızda olan Kemalettin hocamızı da tek yetkili kıldık. Takıma transfer edilecek oyuncularla ilgili hocamızın yapacağı çalışmalara bizler de yönetim olarak harfiyen uyacağız. Öyle ki artık Arnavutköyspor’un Bölgesel Amatör Lig'e çıkması için tüm imkanları seferber edeceğiz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: TAYLAN ERGÜN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...