Salı, Temmuz 31, 2012

Altınova Belediyespor transferde hızlı

Bölgesel Amatör Ligdeki Yalova temsilcilerinden Altınova Belediyespor, transfer bombalarını bir bir patlatmaya başladı. Sarı Yeşilliler, iç transferde İlker Baş ile anlaşma sağlarken, dış transferde de 6 futbolcuya imza attırdı.


2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek Altınova Belediyespor, Okan Yılmaz'ın teknik direktörlük görevine gelmesinden sonra transfer çalışmalarına da başladı. Sarı Yeşilli ekip, geçtiğimiz sezon da Altınova forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu İlker Baş ile yeniden anlaşırken, dış transferde de çalışmalara hız verdi.

Transfer komitesinin araştırmaları neticesinde Eskişehir Demirspor'un 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ozankan Düzgün, Mudanyaspor'un stoperi 26 yaşındaki Sezgin Horozoğlu'nun yanı sıra, Merinosspor'un sağ kanat oyuncusu 23 yaşındaki Uğur Boz, Oyak Renault'tan 26 yaşındaki stoper Melih Saydaç, Bursa Arabayatağıspor'dan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Bakadır İkican ile Ali Limon'u transfer ederek, 6 oyuncuyu kadrosuna katmış oldu.

Diğer yandan altyapı antrenörlerinin, Teknik Direktör Okan Yılmaz ile yaptıkları görüşme sonucunda 6 oyuncu, A takıma alındı. Teknik patron Okan Yılmaz, Altınova Belediyespor ile sözleşme imzaladığı gün yaptığı basın açıklamasında transferleri Bursa'dan yapmayacaklarını söylemesine rağmen gerçekleştirilen 6 transferden 5'inin Bursa takımlarından olması ise dikkatlerden kaçmadı.

KAYNAK: www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.