Perşembe, Temmuz 26, 2012

Alibeyspor’da Tekin imzayı attı

Yeni sezonda bir üst lig için hedef koyan Alibeyspor yönetimi uzun süre ikna turunda oldukları tecrübeli teknik adam İlhan Tekin ile anlaşma sağladı. Uzun süre takımın başına geçmesi için ikna edilmek istenen tecrübeli teknik adam önceki gün Alibeyspor’un başına geçti ve imzasını attı. Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Futbol Şube Sorumlusu Çetin Ceylan ve Genel Kaptan Aycan Açık’ında hazır bulunduğu toplantının ardından tecrübeli hoca ile imza töreni yapıldı.


İki sezon önce Süper Amatör Kümede mücadele eden Silivri temsilcisi Alibeyspor’da yeni sezonda tek hedef tekrar Süper Amatöre çıkmak olarak açıklandı. Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta kulübün Futbol Şube Sorumlusu Çetin Ceylan ve Genel Kaptan Aycan Açık ile birlikte yaptığı açıklamada; “Geçmiş sezonlarda altyapımızın güçlü olması nedeni ile üst sıralarda yer aldık her zaman. Bunun içindir ki güçlü ve yapılanması var olan altyapımızı daha da güçlendirerek kaldığımız yerden lige devam etmek istiyoruz. Düştüğümüz sezon çok zor şartlar altında adeta ezildik. O kadar çok maddi sorunlar yaşıyorduk ki bunu tekrar yaşamak hatta hatırlamak bile istemiyoruz.

Biz hedefleri olan bir Kulübüz
Şuan itibarıyla geçmişimizle yüzleşerek yepyeni hedeflere doğru yelken açtık. Yeni sezon ile birlikte çok büyük sürprizlerimiz olacak. Her zaman olduğu gibi önceliğimiz altyapı ve akabinde de A takım seviyende olacak. Bölgede altyapısı en güçlü ve köklü bir kulübüz. Aldığımız başarılar ve kupalar bugün benim diye bir çok kulüpte yoktur. Vizyonumuzun ve misyonumuzun gerekliliklerini her zaman yerine getirme gayreti içinde olduk. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarda gördük ki Alibeyspor’suz bir lig tuzsuz bir yemeğe benzer. Biz kulüp olarak bu ligin tuzu bireriyiz. Zaman zaman düştüğümüz günler de oldu lakin biz her zaman üst sıralarda yer alan hedefi büyük bir kulübüz. Yeni sezonda tek hedefimiz var o da ilçemizi tekrar Süper Amatör Kümede temsil etmek ve ardından da bir üst lige çıkmaktır. Tek arzumuz budur ve bunun için çalışacağız. İşte bu hedefler doğrultusunda bize göre en iyi hoca ile de anlaştık ve lige hazırlanıyoruz” dedi.


Süper Amatör Ligde takımımız az kaldı
Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı Çetin Ceylan ise yaptığı açıklamada; “Ali Başkanıma sosuna kadar katılmaktayım. Geçmiş yani son iki sezon gerçekten çok zor zamanlar yaşadık. Maddi kriz içinde var olma çabası içinde olan birçok kulüp gibi bizim de sıkıntılı geçirdiğimiz son iki sezonu yaşadık. Bu sıkıntılar neticesinde de küme düşme gibi en korkulu rüyayı yaşadık. Belediyemizin ve yönetimimizin destekleriyle ayakta durmaktayız. Silivri’de geçmiş dönemlerde en az iki veya üç takımımız Süper Amatör Kümede mücadele etmekteydi. Bununla birlikte yani üç takımın mücadele ettiği gruplarda ilçemiz futbol aşıkları üç grubun tüm maçlarını büyük bir keyifle takip etmekteydi. Şimdi ise bu ligde bir tek Fenerköy takımımız SAL’da mücadele edecek. Bu bir ilçe için büyük bir eksiklik. Bunun için aldığımız karar neticesinde bizim kulüp olarak mutlak ve mutlak bir üst lige çıkmamız lazım gelir. Bunun içinde gerekli yatırımları yaptık. Başkanımın da dediği gibi yeni sezonda bomba gibi bir takım hazırlayarak izleyenlere keyifli bir lig heyecanı yaşatacağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...