Cumartesi, Haziran 30, 2012

Zeytinburnuspor seçmeleri başlıyor

Zeytinburnuspor 60. yılında yeniden yükseliş planları yapıyor. 30 Haziran ile 6 Temmuz arasında Zeytinburnu Stadı'nda seçmeler yapılacak. Bir açıklama yapan Zeytinburnuspor Kulübü Başkanı Ünal Tombulel, "Yeni Emre Belözoğlu'lar, Arif Erdem'ler yetiştireceğiz" dedi.

Başkan Tombulel Umutlu

Zeytinmburnu Spor Kulübü A Takımı ve Altyapı seçmeleri 30 Haziran-6 Temmuz 2012 tarihleri arasında Zeytinburnu Stadı'nda yapılacak. Zeytinburnu Spor Kulübü Başkanı Ünal Tombulel "Amacımız Türk Futboluna yeni Emreler ve Arifler kazandırmaktır "dedi.

ALO Afiş - Zeytinburnuspor el ele

ALO AFİŞ tarafından yapılan ve Zeytinburnu'nun belirli noktalarına asılıp duyurusu yapılan afişlerle ilgili konuşan (İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Gönüllüsü  ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz, "Zeytinburnu'muzun tekrar eski parlak günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Zeytinburnusporlular Derneği yeni Başkanı Muhsin Koç ve arkadaşları ve de Büyük Zeytinburnu taraftarı ile Kazlıçeşme'yi yine 90 dakika taraftar desteği ile inleteceğimiz tezahüratlarına kavuşmayı arzu etmekteyiz. Zeytinburnu'nu ve Zeytinburnuspor'u çok seviyoruz" dedi.

Yeni hedeflere doğru
Zeytinburnuspor Antrenörü  Bayram Sevindik ve Ekibi ise A Takımı seçmelerinin 30 Haziran-1 Temmuz, Altyapı seçmelerinin 4-5-6 Temmuz 2012  günlerinde yapılacağını açıkladı. Zeytinburnuspor'un 60 yılında yeni hedeflerle yeniden yükselişe geçmeyi planladığını söyleyen Sevindik, "Amacımız Zeytinburnu ve Türkiye'miz için yeni yetenekleri ortaya çıkarmaktır, anne ve babaların çocuklarını eğitimin yanında spora da yönlendirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

HABER VE FOTOĞRAF : YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.