Çarşamba, Haziran 27, 2012

Yalovaspor'da ilk imza gerçekleşti

Bir süredir Yalovaspor'un transfer gündeminde olan Tarsus Belediyespor'un 20 yaşındaki genç forveti Osman Gürses, Yeşil Kırmızılı takımla sözleşme imzaladı. Osman, önümüzdeki sezon Yalovaspor forması giyecek.


Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Yalovaspor, ilk resmi transferini yaptı. Yeşil Kırmızılı ekip, Tarsus Belediyespor'da oynayan ve bir süredir Bank Asya 1. Lig takımıyla antrenmanlara çıkan Osman Gürses'i resmen kadrosuna kattı.

Osman için tesislerde imza töreni düzenlendi. Futbola Tarsus Berdanspor'da başlayan ve ardından Tarsus Belediyespor'a transfer olan Osman Gürses, kendisini bir yıllığına Yalovasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Yalovaspor'un bittiğini zannedenlere en güzel cevabı sahada vereceklerini kaydeden Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, "Yalovaspor'dan artık bir şey olmaz diyenlere biz, sezon sonunda şampiyon olup en güzel cevabı vereceğiz. Kimse Yalovaspor'un parası yok, zor durumdalar diye sağda solda konuşmasın. Çok şükür kulübümüzün kasası dolu ve doğru bir yönetim şekliyle bu kulübü layık olduğu yerlere en kısa sürede getireceğiz. Çok kaliteli isimleri kadromuza katmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Transferde çok titiz bir çalışma içerisinde olduğumuzdan kimse transfer olmayacak gibi bir düşünceye kapılmasın. Biz en iyi en kaliteli isimleri kadroya dahil etmek için uğraşıyoruz. Osman Gürses çok yetenekli çok kaliteli genç bir kardeşimiz. Kendisine birçok kulüpten teklif geldi ancak Yalovaspor'u tercih ederek en doğru kararı verdi. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Ayrıca Erbul, Yalovaspor'da transferin bitmeyeceğini ve kaliteli isimlere Yeşil Kırmızılı formayı giydireceklerini dile getirdi.

KAYNAK:www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.