Cuma, Haziran 29, 2012

Yalovaspor'da 3 imza birden

Yalovaspor, iç transferde 3 futbolcusuyla nikah tazeledi. Ahmet Biket, Yusufcan Okyay ve Özcan Güven, önümüzdeki sezon da Yeşil Kırmızılı formayı giyecek. Süper Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor, önceki gün dış transferde Osman Gürses'e imza attırdıktan sonra bu kez iç transferde üç oyuncusuyla sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon da Yeşil Kırmızılı formayı giyen genç oyuncular Ahmet Biket, Yusufcan Okyay ve Özcan Güven, yeni sezonda da Yalovaspor'da kaldı.
Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde basın mensuplarına poz veren futbolcular Ahmet, Yusuf ve Özcan, Yalovaspor'un başarılı olması ve Süper Amatör Küme'de şampiyonluk yaşamak için çalışacaklarını söyledi. Bu arada iç transferde Gökhan Kuru ve Mustafa Oruçli ile de anlaşıldığı ancak bu iki oyuncunun da özel sebeplerinden dolayı imza törenine katılamadığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Hakan Alkan da Yalovaspor Yolunda
Diğer yandan Yalovaspor, dış transferde rotasını Hakan Alkan'a çevirdi. Türk futbolu ve Galatasaray'ın sembol isimlerinden Ergün Pembe'nin yetiştiği Kilimli Belediyespor'un sembolleşmiş isimlerinin başında gelen ve yıllarca profesyonel liglerde bu takımın kaptanlığını yapan Hakan Alkan ile uzun süredir yapılan görüşmeler son aşamasına geldi.

Kilimlispor'un profesyonel, Bölgesel Amatör Lig ve onun öncesinde de Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde mücadele ederken takım kaptanlığını yapan, ancak takımın profesyonel lige tekrar çıkması sonrasında yaş kriterlerine takılarak takımdan ayrılmak zorunda kalan Hakan Alkan, geçtiğimiz sezon oynadığı Zonguldak'ta Soğuksuspor'u da şampiyonluğa taşımayı başarmıştı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Yalovaspor'a transfer edilmek istenen Hakan ile maddi konularda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle karşılıklı olarak çok istenmesine rağmen bu transfer noktalanamamıştı. Tecrübeli futbolcunun birkaç gün içerisinde Yalova'ya gelerek Yeşil Kırmızılı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.
 
KAYNAK: www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.