Çarşamba, Haziran 27, 2012

TFF Olağan Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu, Ankara JW Marriott Hotel’de yapıldı. Olağan Genel Kurul’a Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, UEFA 1.Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF eski Başkanlarından Yılmaz Tokatlı, Erdenay Oflaz, Özkan Olcay ve Haluk Ulusoy’da katıldılar.


TFF 1.Başkanvekili Ufuk Özerten'in açılışını yaptığı Olağan Genel Kurul'da çoğunluğun tutanakla tespitinin ardından, Halil Ünal Başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu. İmzalanan önergeyle seçilen divanın üyeliklerine Nedim Türkmen ve Sevda Karaali getirildi.

Yeni bütçe 302 milyon lira
Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul'da TFF Başkanlarının, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 01.06.2011 - 31.05.2012 Dönemi, Hesap ve Faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edildi. 01.06.2012 - 31.05.2013 Dönemi Bütçe Tasarısı ile Talimatı ve Bütçe Uygulama Esasları görüşülerek 301.787.816 Liralık TFF Bütçesi kabul edildi.

Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu'na yetki verildi. Yönetim Kurulu'na taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verildi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kapanış konuşmasında; elde edilen başarının sadece kendilerine ait olmadığını belirterek, ''Burada elde edilen başarı sadece bize ait değil, sizlerin desteğiyle kazanılmış başarıdır. Bu başarının sürmesi, Türk futbolunun önünün açılması demektir. Aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Kaynak: http://www.tff.org/

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.