Cumartesi, Haziran 30, 2012

Bezirganbahçespor 1. Amatör'e çıkışı kutladı


İstanbul 2. Amatör Lig  8. Grup'ta son hafta Halkalıspor'u farklı yenerek grup ikincisi olan ve geçen sezon son maçta kaçırdığı 1. Amatör Lig hedefini bu sezon tutturan Bezirganbahçespor'da yönetim kurulu, futbolcularına yemek verdi.


Küçükçekmece Sini Restaurant'ta verilen moral yemeğine Kulüp Başkanı Yüksel Hasatekin, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Centilmence mücadele için teşekkür
Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Yüksel Hasatekin yaptığı konuşmasında, "Çok değerli futbolcu kardeşlerim, değerli hocam öncelikle bizlere bugün bu mutluluğu yaşattığınız için hepinizi tebrik ediyor, alınlarınızdan öpüyorum. Sezon boyunca gerek saha içinde, gerekse saha dışında kulübümüze yakışacak centilmenlik içinde çok iyi izlenim ve görünüm sergilediniz ve ligin son haftasına kadar çok iyi mücadele vererek üç yıl aradan sonra bizlere bu mutluluğu yaşattınız. Göstermiş olduğunuz bu başarılarınızdan dolayı tekrar teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.


"Umudumuz yoktu!"
Bezirganbahçespor Kulüp Başkan Vekili ve Genel Kaptanı olan Hayati Yolcu yaptığı konuşmasında, "Hepinizin bildiği gibi grubumuzda inişli çıkışlı bir grafik çiziyorduk hatta umudumuz bile yoktu ama sizler mücadelelerinizi sürdürdünüz, bizler mücadelemizi verdik, rakiplerimiz de puanlar kaybetmeye başladı. Bugün rakiplerimizin puan kayıplarını çok iyi değerlendirerek üç yıl aradan sonra 1. Amatör Lig'e çıktık. Demek ki futbolun adaleti varmış, işte futbolun adaleti bu. Sizleri tekrar tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim" dedi.


HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...