Salı, Haziran 26, 2012

Özkaracaahmet Hız’lanıyor!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Üsküdar temsilcisi Özkaracaahmetspor’da Tansu Açabey’den boşalan Teknik Direktörlük görevine son olarak Tunusbağı’nda görev yapan Hasan Hız getirildi.


Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Özkaracaahmetspor Başkan Yardımcısı Yavuz Erkovan, Hasan Hız’ın Özkaracaahmetspor camiasına hayırlı olmasını diledikten sonra, “Tansu Hocamız, Fenerköyspor ile anlaşınca, o’nun boşluğunu yine çok kaliteli bir isim ile doldurmamız gerekiyordu. Camiamızı yakından tanıyan, çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Hasan Hız, aradığımız tüm niteliklere sahip değerli bir Teknik Adamdır. Hocamızla bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig’de istediğimiz hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Hasan Hız kimdir?
1970 Erzincan doğumlu Teknik Adam, İMES, Çamlıcaspor ve son olarak bir başka Üsküdar temsilcisi olan Tunusbağı’nda görev yapmıştı.

Hasan Hız yönetimindeki Özkaracaahmetspor’un transferde önemli isimleri kadrosuna katacağı öğrenilirken kırmızı-siyahlılar çalışmalarına gelecek hafta başlayacakları öğrenildi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.