Cuma, Haziran 29, 2012

Küçüksu Yenimahalleli futbolcular kapış kapış!

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Beykoz temsilcisi Küçüksu Yenimahallesporlu futbolculara talipler var. Turuncu-mavililer, bu sezon birçok oyuncusunu elinde tutamayacak gibi gözüküyor.


10 yıl sonra bu sezon ilk defa Büyükler kategorisinde Lige katılan ve oldukça genç bir kadro ile mücadelesini tamamlayan Beykoz ilçesinin önemli Kulüplerinden Küçüksu Yenimahallesporlu futbolcuları Bölgesel Amatör Lig, A2 takımları ve 3. Profesyonel Lig Kulüplerinden teklifler var.

2006 yılından bu yana Küçüksu Yenimahallespor Teknik Direktörü olan Eyüp Aktaş, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “oyuncu yetiştirme konusunda Beykoz’un lokomotif Kulüplerinden birisiyiz.  Adeta futbolcu fabrikasıyız. A takımda genelde 1994 ve daha sonra oyunculara şans verdik, 350 lisanslı futbolcumuz var ve sadece 20 metrelik bir halı sahada bu kadar çok sayıda oyuncuya hizmet veriyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncuların bizden iyi imkanlara sahip Kulüplere gitmesine müsaade edeceğiz. Birçok takım şimdiden bizi arıyorlar, kimseye engel olmak gibi bir niyetimiz yok, gidenlerin yerlerine yine iyi oyuncu yetiştireceğimizden eminiz” dedi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...