Cuma, Haziran 08, 2012

İMES ve Modafen birleşme yolunda

Ümraniye'nin Süper Amatör Lig'deki başarılı temsilcilerinden İMES Spor ile bu yıl yaptığı yatırımla İkinci Amatör Küme'de dikkat çeken Modafen Spor Kulübü'nün birleşme yolunda olduğu öğrenildi. Konu dün yapılan İMES Spor kongresi'nde gündeme gelirken bugün de TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun katılımı ile görüşmeler devam etti. Birleşme için son kararın İMES Genel Kurulu'nca verileceği bildirildi. 
Kongre öncesinde başkan Mehmet Katip Önel'in 18 yıldır sürdürdüğü başkanlığı bırakacağı ve geçtiğimiz sezon sahasını METRO Gross Market'e veren İMES'in desteğini çekeceği söylentileri ile birlikte kulübün devredileceği de Ümraniye futbol çevrelerinde yoğun olarak konuşulmaktaydı.



Sarı Siyahlılar 2010-11 sezonunda Aziz Bulkur ile Klasman Grubu'na yükselme başarısı göstermişti. İlhan Karakaya yönetiminde geçirdikleri 2011-12 sezonunu ise 8.sırada tamalayan İMES, İstanbul İl Karması'na oyuncularından Talip Kaplan'ı göndermişti. Kendine özgü, arkadaşlığın ve ekip ruhunun öne çıktığı takım kültürü ile Ümraniye'nin renklerinden biri olan İMES'te halen 60'ın üzerinde sporcu görev yapmakta.

YEREL FUTBOL ÖZEL HABER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...