Perşembe, Haziran 28, 2012

Heybeliadaspor galibiyetle noktaladı

HARB-İŞ: 2 HEYBELİADASPOR: 5
İstanbul 2. Amatör Lig 17.Grupta mücadele eden Heybeliadaspor, HARB-İŞ’i güzel bir futbolla farklı mağlup etti. Her iki takım da açık futbolu tercih edince ortaya zevkli bir mücadele çıktı .İlk gol Heybeliadaspor'dan geldi.
10.dakikada ceza sahasının 2 metre dışında kazanılan sebest vuruşu Erdinç şık bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Heybeliada 1-0 öne geçti. HARB-İŞ bu gole 30.dakikada karşılık verdi. Gürcan’ın sağ taraftan yaptığı ortayı Tanju el-kafa karışımı bir vuruşla Heybeliada filelerine gönderdi.1-1 İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

49.dakikada Heybeliada frikik kazandı. Atışı Rıdvan  kullandı.30 metreden attığı şut kaleci Orçun’un müdehalesine rağmen filelerle buluştu ve Heybeliada 2-1 öne geçti. 50.dakikada Heybeliadaspor'dan Adem çıktı yerine Akif girdi. 52.dakikada H.Soner’in güzel ortasına Erdinç güzel bir kafa vurdu top HARB-İŞ fileleri ile buluştu.3-1 53.dakikada Heybeliadaspor'dan  H.Soner çıktı yerine Egecan girdi. 68.dakikada Erdinç ceza sahası içinde buluştuğu topu güzel bir vuruşla kaleci Orçun’un sağından filelerle buluşturdu 4-1. 75.dakikada HARB-İŞ penaltı kazandı penaltıyı Tanju gole çevirdi 4-2. 79.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Erdinç plase bir vuruşla oyunun skorunu belirledi.5-2

KAYNAK:www.adagazetesi.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...