Çarşamba, Haziran 27, 2012

Ferahspor'un 1. Amatör Lig vizesine itiraz geldi!


İstanbul U19 2. Lig 19. Grup’ta sezonu ikinci sırada tamamlayarak 1. Amatör Lig’e yükselen Ferahspor’un gruptan çıkmasına, Acıbadem Üsküdarspor itiraz etti. Üsküdar temsilcisi, 3-1 geriden gelerek 4-3 kazandığı Sosyal Hizmetlerspor karşılaşmasında Ferahspor’un lisansı başka kulübe ait olan oyuncu oynattığı gerekçesiyle TFF İstanbul İl Başkanlığı’na bugün resmi başvuruda bulundu.

İstanbul U19 2. Lig 19. Grup’ta 24 Haziran Pazar günü oynanan karşılaşmalar sonucunda Dolayobaspor 40 puanla şampiyon, Ferahspor da 30 puanla ikinci sırada yer alarak 1. Amatör Lig’e yükselmişti. Dolayobaspor’un hükmen galip geldiği haftada Ferahspor, bir ara 3-1 geriye düştüğü karşılaşmada Sosyal Hizmetlerspor’u son bölümlerde bulduğu gollerle 4-3 mağlup ederek grupta 1. Amatör Lig vizesini alan ikinci ekip olmuştu.

Dudullu Stadı’nda oynanan mücadelenin 78. dakikasına kadar 3-1 önde olan deplasman ekibi Sosyal Hizmetlerspor, bu dakikada oyuna dahil olan Ferahsporlu oyuncunun 2 gol, 1 asistlik performansı ile sahadan 4-3 mağlup ayrılmıştı. Karşılaşma sonunda ise konuk Sosyal Hizmetlerspor, karşılaşmanın hakemine Ferahspor’a galibiyeti getiren futbolcunun farklı bir kulüpte lisansı bulunduğu gerekçesi ile itirazda bulunmuştu.

Son hafta karşılaşmasında Feneryoluspor’u 9-0 mağlup etmesine rağmen 28 puan ile 3. sırada sezonu tamamlayan Acıbadem Üsküdarspor da söz konusu gelişme üzerine bugün, TFF İstanbul İl Başkanlığı’na adı geçen futbolcunun farklı bir kulüpte lisansı olduğu gerekçesi ile resmi başvuruda bulundu.

Üsküdar temsilcisinin itirazı üzerine müsabaka ile ilgili hakem ve gözlemci raporları TFF İstanbul İl Başkanlığı tarafından incelemeye alınacak.

"Bu futbolcu bizim futbolcumuzdur"
Bu gelişme üzerine Ferahspor A takım Teknik Sorumlusu Hasan Dere, iddiaları kesin bir dil ile yalanlarken, “Böyle bir şey söz konusu değildir. Futbolcu, bizim futbolcumuzdur ve 2010 yılından bu yana kulübümüzün formasını giymektedir. Bu sezon tüm maçlarımızda da forma giymiştir. Acıbadem Üsküdarspor’un itirazını yersiz buluyoruz. En doğru kararı TFF İstanbul İl Başkanlığı verecektir” ifadelerini kullandı.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...