Cuma, Haziran 29, 2012

Elmalıspor tarihinde ilk kez 1.Amatör Lig'de

ELMALISPOR: 4 CEVİZLİ ANADOLUSPOR: 0
Kurulduğu yıldan beri İstanbul 2.Amatör Ligde bulunan Elmalıspor nihayet muradına erdi ve namaglup şampiyon olarak İstanbul 1.Amatör Lige çıktı. Ligdeki son maçını Cevizli Anadoluspor ile yapan Beykoz temsilcisi karşılaşmayı 4-0 kazanırken birçok gol fırsatını da cömertçe harcadı.
Çetin Aksu yönetimindeki futbolcular müsabakanın ardından müthiş sevinç yaşarken daha sonra tribünlerden gelip sevince ortak olan Başta Kulüp Başkanı Engin Şimşek olmak üzere yöneticiler, taraftarlar büyük heyecan ve gururu aynı anda yaşadı. Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (BİSK) Başkanı ve Aynı Zamanda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı olan Asım Özdemir’in girişimleri ile kupa karşılaşmanın oynandığı Paşabahçe Stadına getirildi. BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yıldız Şampiyonluk Kupasını Beykoz İlçe Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Öcalmaz’a  teslim ederken Öcalmaz ise Kupayı Takımın deneyimli Kaptanı Kaleci Emre Alev’e takdim etti.

Şampiyonluk Kupası ile zafer şarkıları söyleyen Elmalısporlu futbolcular kulüp tarihlerinde bir ilki gerçekleştirmenin de mutluluğunu doyasıya yaşadı. Bu arada karşılaşmanın ardından 2 tepsi baklava ile hem konuk ekip kafilesine hem de Elmalıspor maçını takip edenler ile futbolculara ikram edildi. Şampiyonluk Kupası ile günü ölümsüzleştirecek fotoğraf çekimleri de gerçekleşirken kutlamalar Elmalı Köyünde de devam etti.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.