Çarşamba, Haziran 27, 2012

Didim Belediyespor transferde çok hızlı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor transfere hızlı girdi. İç Transferde 16 futbolcu ile anlaşan Mavi beyazlılar dış transferde 11 futbolcuyu renklerine bağladı. Yeni sezona Antrenör değişikliğiyle başlayan Mavi Beyazlılar takımın başına Reşat Kartal’ı getirdi. Ardından iç ve dış transfere yönelen Kulüp yönetimi iç ve dış transferde bir çok futbolcu ile anlaştı.

Transferle ilgili bilgilere veren Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Ege özellikle iç transferlerde sorun yaşamadıklarını belirterek dış transferde teknik heyetin ve Antrenör Reşat Kartal’ın raporları doğrultusunda çalışma yaptıklarını söyledi. Ege transferlerle ilgili şunları kaydetti; "Geçen sezonda takımdaki futbolcularımızın çoğu ile anlaştık. Kalecilerimiz Murat, Arca ve Mesut, Defansta İbrahim, Servet, Doğan, Ziya, Gökhan Bulut, Orta sahada Ali Çetin, Gökhan İnan, Yusuf, Ediz, Rıza Forvette ise Volkan, Levent ve Muhammed ile anlaştık" dedi.

Dış transferle ilgili de konuşan Ege “İsabeyli’den Metin Uşak Belediyespor’dan Serdar Sami, Yıldızgücünden Necip, Turgutres’den Burçin Gürgen ve Tolga Özhan ile anlaştık. Bunun yanı sıra Selim (forvet), Mustafa (ortasaha) Hilmi Emir (Sağ kanat), Ali Doğukan (Ön libero) Muhammet (Sağbek) Metin (Kaleci) ile anlaştık. Ayrıca Bodrumspor’dan Nedim, Burak ve Serkan ile de ilgileniyoruz, görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncularımızın çoğu genç; gençlerden kurulu iyi bir takım oluşturmak istiyoruz”dedi.

KAYNAK: www.mavididim.com.tr


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...