Cumartesi, Haziran 30, 2012

Çan Termikspor'un yeni teknik direktörü Kurt oldu

Çanakkale Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çan Termikspor'un teknik direktörlüğüne Emin Kurt getirildi.


Çan Termikspor Kulübü Başkanı Uğur Akçal, 18 Mart Çan Termik Santrali'ndeki kulüp sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, 2012-2013 sezonunda Çanakkale Süper Amatör Ligi'nde oynayacak Çan Termikspor futbol takımının teknik direktörlüğüne Emin Kurt'un, yardımcılığına ise Özhan Özen'in getirildiğini söyledi. Akçal, "Çan Termikspor'u ilk olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkarmak için çaba göstereceğiz. Hocalarımızla bir yıllık sözleşme imzaladık. Hocalarımızın takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Takım olarak kamp programımızı hazırlayıp iyi bir kamp çalışması planlıyoruz" dedi.

1973 doğumlu Makedonya göçmeni olan ve futbola 1985-1992 yıllarında Beşiktaş altyapısında başlayan, 1992'den sonra Tekirdağ, Malkara ve Kırklareli, 1995 yılından 1997 yılına kadar Keşanspor, Tekirdağ ve Malkaraspor'da görev yapan ve son olarak Çanakkale 17 Gençlikspor'da antrenörlük görevinde bulunan Teknik Direktör Emin Kurt, "Çan Termikspor, Çanakkale 1. Amatör'de şampiyon olmuş bir takım. İlkönce mevcut oyuncular ile bir kamp çalışmasına girilecek. Bu 30 sporcu ile olacak. Sonrasında 23 kişi ile lige girmeyi düşünüyorum" dedi.

Kurt, başarılı olmak için gece gündüz çalışacaklarını da belirterek, "Bu takımı Çanakkale Süper Amatör Ligi'nde de başarılı bir çizgiye götürmek istiyoruz. Kendimi başarılı gördüğüm gibi riskli de görüyorum. Kulüp bizlere güvendi. Bizler de bu güveni en iyi şekilde kendilerine vermek istiyoruz" diye konuştu.

İmza töreninden sonra Çan Termikspor'un yeni hocası Emin Kurt ve yardımcısı Özhan Özen, yöneticilerle birlikte kulüp tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

KAYNAK: www.haberler.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.