Cuma, Haziran 29, 2012

Bezirganbahçe 3 yıl aradan sonra 1.Amatör Ligde

HALKALISPOR: 1 BEZİRGANBAHÇESPOR: 6
İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grupta ligin son haftasında Halkalıspor'u 6-1 farklı skorla mağlup eden Bezirganbahçespor genel averajla 2.sırada yer alarak üç yıl aradan sonra yeniden 1.Amatör Lige çıkan takım oldu. Halkalı Etap Stadı'nda oynanan bu önemli maçı Güngören Gençosmanspor yöneticileri ve teknik heyet izleyenler arasında yer alırken, ev sahibi Bezirganbahçespor 1.Amatör Lige çıkması için bu maçta 4 farklı skorla ayrılması yeterliydi. Aksi halde Güngören Gençosmanspor gruptan 2. çıkan takım olacaktı.
Müsabakaya ev sahibi Bezirganbaheçspor takımı hızlı başladı oyunun ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye yüklendi. 5.Dakikada Bezirganbahçespor Ramazan'la sol kanattan atak geliştirdi aldığı topla rakip kaleye doğru yöneldi. Kaleyi karşıdan gördü sert şutu top kale direğini yalayarak auta çıktı. 13.Dakikada Bezirganbahçesporda Yalçın sol taraftan topu ceza alanın içine ortaladı. Ortalanan topu çok iyi takip eden takım arkadaşı Ramazan topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren gollü attı.




 


15.Dakikada Bezirganbahçesporda ilk gollü atan Ramazan sağ kanatan aldığı topla rakip kaleye doğru yöneldi. İlk gollün pasını veren Yalçın'ı topla buluşturdu ve Yalçın'ın topa şık vuruşu skoru 2-0 yaptı. 17.Dakikada ceza alanına ortalanan topu çok iyi takip eden Bezirganbahçesporlu Hayrettin ayağının içi ile topu ağlara yolladı ve farkı üçe çıkardı skor 3-0 oldu. 21.Dakikada ev sahibi Bezirganbahçespor sağ taraftan serbest vuruş kazandı topun başına geçen Yalçın'ın sert şutu top üsten az farkla auta çıktı. 23.Dakikada Bezirganbahçesporda Yalçın aldığı topla rakip kaleye yöneldi. Önündeki iki rakip oyuncuyu geçti geçer geçmez topu ceza alanı içine ortaladı. Ortalanan topu takip eden Ramazan kendisinin ikinci takımının dördüncü gollünü attı ve skor 4-0 oldu.






33.Dakikada Bezirganbahçesporda günün başarılı futbolcularından Yalçın aldığı topla ceza alanı içine girdi. Halkalısporlu Uğur Yalçın'a sert müdahalede bulununca karşılaşmanın Hakemi Yalçın Taşkın Furat penaltı noktasını gösterdi. Bezirganbahçesporda topun başına geçen Hayrettin topu ağlara yollayarak skoru 5-0 yaptı. 40.Dakikada Halkalıspor'da Hasan takım arkadaşı Uğur'a çok güzel ara pası verdi. Uğur aldığı topla ceza alanına girdi. Kaleci Murat'la karşı karşıya kaldı sert şutu kaleci Murat'a çarparak kornere çıktı. İlk yarı ev sahibi Bezirganbahçe sporun 5-0 skoru ile kapandı.








İkinci yarı da farkı artırama arzusuyla çıkan ev sahibi Bezirganbahçespor rakip kalede tehlikeli olmaya başladı. 60.Dakikada misafir takım Halkalıspor ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Erhan topa çok sert vurdu ve kaleci adaşı Erhan'ın bakışları arasında top süzülerek ağlara gitti ve Halkalı spor attığı bu golle skoru 5-1 yaptı. 65.Dakikada Halkalıspor'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Nihat kaleci Erhan'la karşı karşıya kaldı Erhan'ın zamanın da çıkarak golle müsaade etmedi.




71.Dakikada Bezirganbahçespor'da Ramazan önündeki iki oyuncuyu çok güzel hareketle geçti sert şutu kaleci Murat iki hamlede topu kontrol altına aldı ve golle izin vermedi. 75.Dakikada Bezirganbahçesporlu sağ bek oyuncusu Emre sağdan aldığı topla ceza alanına girer girmez topa çok sert vurdu ve top 6. kez Halkalıspor ağlarına giderek skor 6-1 oldu. 78.Dakikada Halkalısporlu Muammer topla buluştu buluşur buluşmaz topa çok sert vurdu ve kaleci Erhan zorda olsa topu yumruklayarak golle müsade etmedi.






Karşılaşmada başka gol olmayınca bu zorlu karşılaşmayı ev sahibi Bezirganbahçespor 6-1 farklı skorla kazanarak Genç Osmansporla puanların eşit olmasına rağmen genel averajı çok iyi olan Bezirganbahçespor 8.Grupta şampiyon Gaziosmanpaşa Sarıgölspordan sonra 2.olarak üç yıl aradan sonra 1.Amatör Lige çıkan takım oldu. Karşılaşma sonrası büyük Bezirganbahçe spor büyük sevinç yaşadı.


Stat: Halkalı Etap
Hakemler: Yalçın Taşkın Furat, Tolga Odabaşı, Orçun Mermer
Bezirganbahçespor:Erhan*** Emre*** Özgür** (Rulluah**) Uğur*** Hayrettin*** Barış*** Ramazan*** Burak** (Hasan**) Şenol**(Tanju**)Yalçın***Celal***
Halkalıspor: Murat** Hasan* Rasim** Furkan** Muhammer** Koray*İlker** Erhan* Murat Eray** Uğur* Ertan* (Nihat*)
Goller:13,23.Dk Ramazan,17,33.Dk Hayrettin,15.Dk yalçın ve 75.Dk Emre(Bezirganbahçe) / 60.Dk Ertan pen. Halkalı






HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

guc dedi ki...

Bezirgenbahçe'ye birinci amatörde basarılar dilerim. Şenol Malkoç

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.