Cuma, Haziran 29, 2012

Beykoz Kulüpler Birliği standına büyük ilgi


Beykoz Belediyesi’nin bu sene 26’ncısını düzenlediği Geleneksel Beykoz Çayır Festivalleri başladı. 17 Temmuz 2012 Salı gününe kadar sürecek olan festivallerde Beykoz halkı, Beykoz çayırına akın ediyor. Beykoz Kulüpler Birliği’de bu festivallerde İlçe Kulüplerini tanıtmak için bir stant açtı.




Asım Özdemir’in Başkanlığını yaptığı Beykoz Kulüpler Birliğinin kurduğu standa Beykoz halkı büyük ilgi gösterdi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in de ziyaret ettiği stantta tüm Beykoz Kulüplerinin formalarını tanıtılıyor. Stantta ayrıca Anadolu Hisarı Spor Kulübünün eski futbolcusu Teoman Finci'nin 1931 yılında giydiği formada tanıtılıyor.


Yerel Futbol Sitesine açıklama yapan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Geleneksel Beykoz Çayır Festivallerinde kendilerine stant açma müsaadesi veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ederken, “Standı açma amacımız, Beykoz’daki amatör futbolun gelişimine katkı sağlamaktır. Her akşam bir Kulübümüzün nöbetleşe görev yaptığı standımız sayesinde Amatör Spor Kulüplerimizi bölgemizde daha iyi tanıtıyoruz. Halkımızı Kulüplerimizin maçlarından haberdar edip, statlara çekip kulüplere destek olması için bilinçlendiriyoruz. Ayrıca, standımızı ziyaret edenlerin Amatör spor kulüplerinin dertlerini öğrenebilmesini sağlayıp, fikir alışverişi yapıyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.