Cuma, Haziran 29, 2012

Bağcılar'daYaz Spor Okulu tam gaz

Bağcılar Belediyesi tarafından açılan ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulu tam gaz devam ediyor. Bağcılar Belediyesi spor okulları koordinadörü Rıza Deveci, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim sezonunun bitmesinin ardından Belediyemiz  tarafından 12 branşta açılan yaz spor okulları ile yüzlerce çocuğa spor yaptırdıklarını söyledi.
Deveci, ''Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen yaz spor okullarının diğer yıllara göre bu yıl daha fazla büyük ilgi gördüğünü hatırlatarak, 12 branşlarında ücretsiz düzenlenen yaz spor okullarına bu yıl 14 500 çocuk başvuru gerçekleştirdi. Belediyemiz ve Amatör Spor kulüpleri Birliği derneği  işbirliği ile açılan yaz spor okulunda çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve sanal tuzaklardan uzak tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bağcılar Belediyesi  olarak Allah izin verirse geleceğin teminatı olan gençlerimize her zaman sahip çıkacağız”dedi.




Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Mümin Tartan,yaptığı açıklamada ''Bağcılar Belediyemiz 12 yıldır sürdürdürdüğü yaz spor okulları bu yıl da gerçekjleşirmiş durumda. 20 Haziranda başlatmış olduğumuz yaz spor okullarımıza 14.500 çocuğumuz müracat etti. 12 kategoride eğitim gören sporlara  Belediyemiz tarafından Malzemeleri verilmekte. 22 Mahallede Belediyemize ait Araçlarla sabah saat 8:00 da alınarak akşam 17:00 de yine aynı araçlara bindirilerek sporcu kardeşlerimizi aldığımız yere bırakıyoruz. Yaz spor okullarında 12 bıranşta toplam 73 Akademik mezunu hocalarımız nezaretinde hafta içi her gün sabah ve öğlen olmak üzere eğitim veriyorlar.
Yaz spor okullarında eğitim gören spporcular arasından yetenekli çocukları ilçemiz sınırları içinde por kulüplerimize vererek Türk sporuna kazandırmaya çalışıyoruz'' dedi.





HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...