Pazartesi, Haziran 18, 2012

Ateş Bitnel ve Onur Karabaş Süper Lig’e doğru

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de görev alması muhtemel hakemleri belirledi. İstanbul’dan da iki Hakem ve bir Yardımcı Hakem Süper Lig tebligatı aldı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı, Ulusal Hakemlerimizden Deniz Ateş Bitnel ile Onur Karabaş’ı Süper Lig’e aday gösterdi. Aynı Kurul, Yardımcı Hakem olarak da Alt Klasman Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy’u da Üst Klasman Yardımcı Hakemliği için Ankara'ya davet etti.

Alt Klasman Yardımcı Hakemleri arasında geçmiş sezonlarda ve bu sezon gösterdikleri üstün performans ile Üst Klasman Yardımcı Hakemliği daveti alması beklenen Candaş Elbil, Cüneyt Taner, Mehmet Kapluhan, Süleyman Yavaşoğlu ve Vedat Demir'in ise Merkez Hakem Kurulu tarafından tercih edilmediği öğrenildi.

HABER:BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

İstanbul ili , hakemler için zor bir il. Burada başarılı olan bir çok hakemimiz var. Dilerim hepsi hak ettiği yerlere gelir. Hem Onur hocamıza , hem Deniz hocamıza hemde Kerem hocamıza başarılar dilerim.

Ogün Koca

CEM ERDOĞAN dedi ki...

Ateş , Onur ve Kerem'e sonsuz başarılar dilerim... Ben Ateş'i gençliğimdeki Demirel'e benzetiyorum... Ne zaman seçim olsa Mutlaka o seçimde Demirel vardı... Ben kendimi bildim bileli Ateş için eh artık bu sene kesin süper lige çıkar denilirdi... İnşallah bu sene Ateş'im hak ettiğin yere çıkacaksın... Bıyıklıların ofsaytı bozduğu maçlardan geldik buralara , sen her zaman seyrettiğim en iyi hakem olarak yer ettin bende , üst klasman yolunda üstün başarılar...

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...