Perşembe, Haziran 28, 2012

Arnavutköy Belediyespor transfer şovu yaptı!

Son 3 sezonda 3 defa şampiyonluk yaşayarak, Süper Amatör Lige yükselen, bu ligdeki ilk sezonunda Bölgesel Amatör Lig için Play-Off maçlarını oynayan ancak şansız bir şekilde hedefine ulaşamayan Arnavutköy Belediyespor, yeni sezonda hedefini yüksek tutuyor. Lacivert-beyazlılar ilk olarak iç transferi tamamladıktan sonra dış transferde 8 oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı. 

Bu sezon Bölgesel Amatör Lige terfi yükselmekte kararlı olan Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulu ilk olarak başarılı Teknik Direktör Adnan Keskin ve Yardımcı Antrenör Bahri Kaya ile mukavele yeniledi. Ayrıca Devrim Aça’da yeni sezonda Arnavutköy Belediyespor Teknik Heyetine katıldı.
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Teknik Direktör Adnan Keskin, “geçtiğimiz sezon şanssızlık sonucu Bölgesel Amatör Lige yükselemedik ancak bu sezon daha iddialı bir kadro ile mücadele edeceğiz” dedi.

8 futbolcu tamam, transfer devam edecek!
Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulu’nun sonsuz desteği için de teşekkür eden Keskin, 2012-2013 futbol sezonu öncesinde hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini belirtti. Transfer çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyleyen başarılı Teknik Adam, geçen yılki takımdan 13 futbolcuyla yeniden anlaştıklarını ve takımın iskeletini bozmadan yeni transferlerle daha güçlü hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Dış transfer çalışmalarına da başladıklarını ifade eden Keskin, bütçelerine uygun futbolcularla görüştüklerini ve son olarak 8 futbolcuyu kulüplerine kazandırdıklarını belirtti. 
Transfer çalışmalarını sonlandırmadıklarını, görüştükleri 2-3 oyuncunun daha olduğunu dile getiren Keskin, bu futbolcular arasında 3’ncü Ligde ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden futbolcular olduğunu söyledi.

Lacivert-beyazların genç takımdaki yetenekli oyuncusu Çağrı’da, 3. Ligin yeni Kulüplerinden F. Karagümrük’e transfer oldu.

 
HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...