Cuma, Haziran 29, 2012

Alibeyköyspor ile Mesut Tonta’nın yolları başlamadan ayrıldı

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Alibeyköyspor’da geçtiğimiz hafta Teknik Direktörlük görevine getirilen Mesut Tonta ile yollar ayrıldı.



Tecrübeli Teknik Adam ile Alibeyköysporlu Yöneticiler arasında bugün yapılan görüşmelerden sonuç alınamayınca turuncu-mavililer yeni Teknik Direktör arayışlarına başladılar.


Yerel Futbol Sitesine konu hakkında bir açıklama yapan Alibeyköyspor Yöneticisi Birol Ateş, "Mesut Tonta Hocamız ile bugün kadro yapısı hakkında bir görüşme yaptık. Bizim zaten geçen sezondan çok değerli futbolcularımız bulunuyor. Mesut Hoca bize 10 tane futbolcunun adını verdi. Bu konu hakkında görüşmelerde iş tıkanınca Mesut Tonta ile karşıklı anlaşarak yollarımızı ayırmaya karar verdik. Alibeyköyspor Yönetimi olarak şu andan itibaren yeni Hoca arayışlarına başladık. Taraftarımızın içi rahat olsun, Alibeyköyspor için en hayırlısı neyse o olacak" dedi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...