Salı, Mayıs 22, 2012

Yılın En İyi Futbolcuları Adayları…


İstanbul Süper Amatör Liginde sezonun en iyilerini ilan edeceğimiz Ödül Gecesi için Adaylarımızı ilan etmeye devam ediyoruz. Bugün sırada, 2011-2012 Futbol Sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde “Yılın En İyi Futbolcusu Ödülü’ne” Aday olarak belirlediğimiz 3 futbolcumuz var…  İşte Aday Futbolcularımız:



Bu sezon İstanbul Süper Amatör Liginde gösterdikleri performansa göre değerlendirmeye alınan, Yerel Futbol Sitesi mensuplarının tespit ettikleri futbolcular arasından Süper Amatör Lig’de mücadele eden 3 futbolcuyu “Yılın En İyi Futbolcusu Ödülü’ne” Aday olarak belirledik.


Bu 3 aday arasından 1 futbolcuyu tamamı İstanbul’da, Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig Kulüplerinde görev yapan Teknik Direktörlerimizden oluşan büyük Jürimiz Ödül Töreni akşamı seçecektir.


2011-2012 Futbol Sezonunda, Yılın En İyi Futbolcuları Adayları
(Alfabetik sıraya göre)

• Mehmet Yılmaz (Tuzlaspor)
• Okan Karabıyık (Çıksalınspor)
• Recep Hasan Hazır (Dikilitaş)   

YEREL FUTBOL SİTESİ

5 yorum:

sercan atay dedi ki...

valla hepsiyle karşılıklı oynadım hepsi iyi adamlar ama şöle bişey sölim arkadaşları kötülemek değilde,belirttiğiniz isimlerden mevkilerinde çok çok daha iyi adamlar var bunu belirtmek istiyorum.kaliteli topçular ama YARIŞMAYA GİRECEK KADAR DEĞİL...

futbol sevdalısı dedi ki...

genç oyunlar ne zaman açıklanacak acaba ?

futbol sevdalısı dedi ki...

Genç oyuncular ne zaman yayınlanıcak acaba bellimi ?

pele dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pele dedi ki...

şimdiden üç ismi ligde gösterdikleri futbollarından dolayı tebrik ederim benim favorim tuzlaspordan mehmet yılmaz oynadığı oyun ile bu klasmana fazla olduğunu gösterdi üst klasman bile onun için hafif kalabilir umarım transfer şanssızlığını yener hak ettiği klasmanlarda top koşturur sonuç şimdiden belli forza tuzla forza ŞiFo

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...