Pazar, Mayıs 27, 2012

Tuzla avantajlı

 DUDULLUSPOR : 2  TUZLASPOR : 0  (U-13)
İstanbul U-13 Ligi 32.Grup'ta büyük olasılıkla şampiyonluğu belirleyecek karşılaşmayı Dudullu 2-0 kazanmasına karşın, ilk maçı 3-0 kazanan Tuzla avantajlı duruma geçti.



Son üç karşılaşmaya puan eşitliği ile girilirken, Tuzla puan kaybetmediği takdirde ipi göğüsleyecek.

Karşılaşmaya istekli başlayan Ümraniye'nin yeşil beyazlı ekibi karşılaşmanın hemen başında Mücahit'in serbest vuruştan attığı gol ile öne geçti. İkinci yarının başında da Yusuf'un kafasından bir gol bulan Dudullu, karşılaşmanın kalan kısmında güzel bir futbol oynamasına ve pozisyonlar yaratmasına karşın kendisini zafere görürecek golü kaydedemedi. Son düdük ile birlikte Tuzla sevinen taraf oldu.

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Demirci'nin kararlarına, her iki taraf da yoğun tepki gösterdi. Kariyerindeki ilk orta hakemlik görevinde şampiyonluk maçı yönetmek durumunda bırakılan Demirci'nin bu gergin maça verilmesi izleyenler arasında tepki çekti.

STAD : Dudullu
HAKEM : Hüseyin Demirci
DUDULLUSPOR : Kadir, Mücahit, Buğra, Ferdi, Yusuf, Tarık, Batuhan, Murat, Tolgahan, Numan, Kadir (Ulaş, İbrahim, Barbaros, Yaşar, Hakan)
TEKNİK SORUMLU : Nuri Tükenmez
TUZLASPOR : Baha, Murat, Ömer, Burak, Emin Kaan, Furkan, Çağatay, Abdülkerim, Kaan, Enes, Emircan (İhsan, Abdulsamet, Emre, Muharrem, Onur)
TEKNİK SORUMLU : Eren Yılmaz


HABER ve FOTOĞRAF : ERDEM G.

2 yorum:

alyaz dedi ki...

maç gerçekten çok zevkli idi. Tuzla takımındaki birkaç oyuncunun yaşları büyük gibi geldi. Kemik testi filan fasa fiso herhalde...

alyaz dedi ki...

ÇOK ZEVKLİ BİR KARŞILAŞMA İDİ.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.