Çarşamba, Mayıs 30, 2012

Silivrispor’da şok istifa!

Silivrispor’da ilk olarak Voleybol Şube Sorumluluğu ile yöneticilik serüvenine başlayan ve Silivri’ye voleybolda ilkleri yaşatan isimler arasında olan Tayfun Ölçer istifa ettiği açıkladı.  

Gelen şampiyonluğun etkilerinin yanı sıra birbiri ardına yaşanan istifalar silsilesi Silivrispor’da şok etkisi yaşattı. Yönetim kuruluna seçildiği günden bu zamana kadar geçen süre içinde birçok şampiyonluklar yaşayan Tayfun Ölçer yaptığı yazılı bir açıklama ile görevinden istifa ettiği açıkladı. 


Üç sezondur Silivrispor Bayan Voleybol şube sorumluluğu yapan Ölçer kurduğu ekip ve takımla ilçeye ilkleri yaşatmasıyla tanındı. Silivri’de tarihinde ilk kez Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Ligi'nde oynama şansını Tayfun Ölçer ile yakaladı. Bu dönemde profesyonel lige çıkma adına yapılan finallerde son maçlarda şanssızlıkla elendiği takımın şube sorumluluğunu yaptı. Son olarak Voleybol Şube Sorumluluğunun yanı sıra Asbaşkanlık ve Mali İşleri de bakan Ölçer yaptığı kısa yazılı açıklamada; “Silivrispor yönetiminde bulunduğum tüm görevlerimden özel nedenlerimden dolayı istifa ediyorum. Ayrıca Haziran ayında yapılacak olan olağan kongrede yeni yönetimde de yer almayacağım. Kamuoyuna duyurulur” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.