Pazartesi, Mayıs 28, 2012

Sefinç: Hedefimiz Profesyonel Lig

Hafta sonu oynadığı BAL baraj maçında Yeni Şırnakspor’u 2-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükselen Cizre Basraspor’da hedef gelecek sezon profesyonel lig olarak belirlendi.

Kulübün başkanı ve aynı zamanda Basra Şirketler Grubunun sahibi olan genç iş adamı Salih Sefinç yıllar sonra Cizre’ye deplasmanlı amatör lig sevinci yaşattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.Başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür eden Sefinç, amaçlarının her sene bir lig çıkmak olduğunu belirtirken BAL’da başarılı olabilmek için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacaklarınında altını çizdi. Cizre ilçesinin 150 bin kişilik nüfusu ile büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Sefinç zamanında 2.lig oynamış ilçenin futbola olan özlemini bitirme yolunda ilk aşama olan BAL’da Şırnak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek sözlerini tamamladı.

İsim Değişikliğine Gidilecek
Takımın idari menajeri ve genel kaptanlığını yapan Muzaffer Şengül ise ''Yapılacak kongre sonrası takımın 2012-2013 sezonundan itibaren Yeni Cizrespor ismini alacağını söyledi.Şengül başkanımızın ifade ettiği gibi yeni sezonda Cizre’ye yakışır transferler yaparak ilçeye büyük heyecanlar yaşatacağımıza inancımız tamdır'' dedi.
 

YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...