Pazartesi, Mayıs 28, 2012

Mustafa Türlü güven tazeledi

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü'nde, 27.05.2012 Pazar günü yapılan olağan kongrede üyelerin tamamından oyları alarak tekrar Başkan seçilen Mustafa Türlü, yaptığı konuşmada geleceğe yönelik daha çok yapacakları işlerinin olduğunu açıkladı.

Başkan'ın açıklamalarından satırbaşları:
Geçtiğimiz sezonu güçlü rakipler arasında oynayarak 5. sırada bitirdik.
Hiç bir rakibimiz ile tatsız bir olay yaşamadık, bu bizim için çok önemliydi. Yaptığımız 8 transfer yerinde ve yararlı transferler olmuştur.
Takımımızda 5 Antrenör, 1 masör ve 1 malzemeci bulunmaktadır, herkes kendi işini yapıınca olumlu işleri başardık.
Sezon öncesinde kamp yaparak takımımızı lige hazırladık.
Takımımızda 230 adet lisanslı oyuncu bulunmakta, 100 oyuncumuz faal olarak takımımızda emek sarf etmektedir.


Alt yapı takımlarımız gruplarında 2, 3. ve 5. olmuşlardır.
Burada bizim beklentimiz, oyuncularımızı yetiştirici olarak iyi yerlerde görmektir. Yarışmacı zihniyetinden uzak kalacağız her zaman.
Alt yapılardaki oyuncularımızdan 14 oyuncumuz bir üst kategorilerde oynatılmıştır, bu da bizi oldukça sevindirmiştir.


Diğer oyuncularımızda transfer tekliflerinin gelmesi bizi gururlandırmaktadır. Kulübümüze alt yapılar için birçok oyuncu müracaatı olmaktadır ve spor okulumuzda da çok sayıda öğrencimiz bulunmaktadır. Bu nedenle geleceğimiz garanti altına alınmaktadır.


2012-2013 sezonunda kulüp olarak bir çok ilklere imza atacağımıza inanıyoruz ve üyelerimiz ile beraber taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Yönetim Kurulu: Mustafa Türlü-Yüksel Akyıldız-Aktan Pala-Levent Derelioğlu-Sedat Salıcı-Hilmi Ekinci-Ersin Karaman-Mansur Uçak-Altan Güngörmez


Kongre öncesinde lokal binasında geçtiğimiz günlerde vefat eden rmerhum Başkan, Bayram Eşgunoğlu için mevlit okutuldu, mevlit'e katılım oldukça fazlaydı.

 HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


2 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Yeni yönetime başarılar diler , spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Ogün Koca

AmatörCE dedi ki...

Mustafa başkana başarılar diler, yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber amatör futbola başarılı projeleriyle damga vuracaklarına inanıyorum.Özkaracaahmet Spor Kulübü Başkan Vekili Yavuz ERKOVAN

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...