Salı, Mayıs 29, 2012

Lideri yenen Bahçelievlerspor hükmen mağlup!

İstanbul 2. Amatör Lig, 6. grup müsabakasında Bahçelievlerspor ile İzzetpaşaspor karşılaşmasında ev sahibi ekip, bir gün önceki U19 maçında maç sonu çıkan olaylar neticesinde ihraç olan iki oyuncusunu rakibine karşı oynatınca, lider İzzetpaşa’yı 2-1 yendiği halde, rakibinin itirazı üzerine 3-0 hükmen mağlup ilan edildi.

İzzetpaşaspor Teknik Direktörü uyardı!
2. Amatör Lig, 6. grupta lider durumda olan İzzetpaşaspor ile sahasında karşılaşan Bahçelievler, bu maçtan bir önce Feriköy Stadında Şişli Yayla ile oynadığı, 5-1 kazandığı ve maç sonu çıkan olaylar sebebiyle Hakem tarafından rapor edilen kaleci Anıl Ferit Tümkaya ve forvet oyuncusu Yavuz Dahil'i İzzetpaşaspor’a karşı (prosedürün yanlış değerlendirilmesi sebebiyle) oynatmak isteyince; iddialara göre İzzetpaşaspor Teknik Direktörü Suat Mataracı, Bahçelievlerspor Yönetici Akın Yel’i, bu 2 futbolcuyu oynatmaması gerektiği konusunda uyardı. Ancak ev sahibi ekibin Yöneticisi, bu iki futbolcunun genç takım maçında ihraç edildiğini, bir üst kategoride cezalı sayılamayacağını söyleyerek itirazı kabul etti ve durum Hakem’e de bildirilerek müsabaka başladı.

Lider’i yendi, mağlup oldu!
Oldukça çekişmeli geçen maçı ev sahibi Bahçelievlerspor 2-1 kazandı. Cezalı durumda olan genç futbolcu Yavuz Dahil ise bir golün pasını verdi. Maç sonunda kazandıkları için sevinen yeşil-beyazlı futbolcuların sevinci dün İl Futbol Temsilciliğinin verdiği hükmen mağlubiyet kararı ile hüzne dönüştü.

Şampiyonluk iddiası azaldı
Bahçelievlerspor’un aldığı bu hükmen mağlubiyetten sonra rakibi ile puan farkı 12’ye çıktı. İzzetpaşaspor ise ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibi İstanbul Sivasspor’un 3 puan önünde liderliğini korumuş oldu.


HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Unknown dedi ki...

İzzetpaşa nın maçlarını hükmen kazanması bana manidar gelmeye başladı.Bu maçtaki prosedür gelişmeler böyle ise dikkatlerinden dolayı tebrik ederim yöneticilerini.
Yalnız Esntepe Şahin maçında olayları çıkaran İzzetpaşa seyricileri iken E.Şahin e ceza verilmesi fiyaskodur.
Diğer maçlardada hakem hatalarının hep İzzetpaşa lehine olması,her maç seyricisinin yapmış olduğu olaylar,hakemleri etki altına almalarınada göz yumulması fedarasyonun ayıbıdır.
İzzetpaşa ya kısaca Hükmen Lider diyebilriz bundan sonra.

Unknown dedi ki...

Hükmen Lider İzzetpaşa.

Peki Esentepe nin günahı neydi olayları çıkaranlar İzzetpaşaılarr olduğu halde.
Diğer takımların günahı neydi izzetpaşalı seyiricilerin yaptıklarına göz yumulmasından dolayı.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...