Perşembe, Mayıs 31, 2012

İstanbul Malatya Spor Malatyalıların hizmetinde

Metropol kenti olan İstanbul’da Türkiyemizin güzel İli olan Malatyalılar'ın yoğun olduğu şehirlerin başını çeken İstanbuldaki iş adamları bir araya gelerek İstanbul Malatya Spor Kulübünü kurdular.

Başakşehir'de Kadir Arslan öncülüğünde kurulan İstanbul Malatya Spor yönetiminde spor camiasının yakından tanıdığı isimler yer alıyor. İstanbul Malatyaspor yönetiminde şu isimler bulunuyor;

Hüsnü Öney, Ergin Erdıran, İsmail Meriç, Mehmet Daşçılar, Galip Güldalı, Halkalı Taştepespor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk,  İlker İnci , Malatyaspor Eski Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, Malatyaspor eski çalıştırıcılarından  Osman Gökhan oluşumun içinde olan önemli isimler.

İstanbul Malatya Spor Başakşehir sınırları içerisinde yer alacaktır. Yer sorunu çözüldükten sonra güzel bir spor kompleksinin inşaatına başlanacaktır.Bunun dışında Malatyalı bir işadamına ait olan Eminönü’ndeki 4 katlı restoranda İstanbul Malatya Spor'a gelir kazandırmak için tahsis edilmiştir.

İlk yönetim kurulu toplantısının ardından faaliyet alanları hakkında daha geniş bilgiler verilecektir. İlk hedefimiz İstanbuldaki Malatya Derneklerini İstanbul Malatya Spor çatısı altında birleştirmektir. Sportif olarakta kuracagımız spor kompleksinde halı sahamız, futbol okulumuz, lig kategorilerinde yarışmacı
takımlar yaratmak ve profesyonel futbolcular yetiştirmektir.


Bilgi almak fikir alışverişinde bulunmak için ;

Medya Sorumlusu: İlker İNCE
Tel: 0 533 718 93 20 

HABER: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel. umarım malatya'daki malatyaspor'a da yardım gidiyordur istanbul'daki malatyalı işadamlarından.

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...