Perşembe, Mayıs 31, 2012

İASKF'den Ağrı U13 Ligi'ne malzeme yardımı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ağrı’daki amatör kulüplere malzeme desteği sağlandı. İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş, Ağrı’daki futbol altyapı çalışmalarına destek vermek üzere U-13 liglerinde kullanılması için 6 takım forma gönderdi.

Yetkin Karakaş açıklamasında, “Bu malzemeleri Ağrı’da U-13 liginin start alabilmesi amacı ile gönderdik. Ülkemizdeki futbol altyapısının gelişmesine gerçekten önem veriyoruz. Ağrı’da ilk defa U-13 liginin oynanacak olması beni, ASKF Başkanımız Ali Düşmez ve TFF İl Başkanımız Yemen Ekşioğlu'nu mutlu etti. Karınca kararınca destek olmaz istedik“ dedi.
Desteklerinden dolayı İstanbul ASKF’ye teşekkür eden Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ “İlimizde ilk defa başlayacak olan U-13 ligine destek sağlamak üzere bizlere bu malzemeleri gönderen başta İstanbul ASKF Başkanımız Ali Düşmez’e, Sayın Yemen Ekşioğlu'na ve hemşehrimiz Yetkin Karakaş’a Ağrı’daki amatör futbol camiası adına teşekkürlerimi bildiriyorum. İnşallah bu sezon start alacak olan U-13 ile birlikte Ağrı’da futbolun alt yapısı biraz daha sağlamlaştırılacaktır” diye konuştu.
Kaynak: Ağrı ASKF

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.