Perşembe, Mayıs 17, 2012

Huzurlarınızda “Yılın Takımı Ödülü" Adaylarımız


İstanbul Amatör Liglerinde sezonun en iyilerini ilan edeceğimiz Ödül Gecesi için hazırlıklarımız son hızıyla sürüyor. Adaylarımızı ilan etmeye devam ediyoruz. Dün, İstanbul Liglerinde 2011-2012 Futbol Sezonunda “Yılın En İyi Hakemi Ödülü’ne” Aday olarak belirlediğimiz 3 Hakemi ilan ettik, bugün sıra “Yılın Takımı” Adaylarında. İşte Aday Takımlarımız:

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Liginde gösterdikleri performansa göre değerlendirmeye alınan takımlarımız arasından biz, Yerel Futbol Sitesi olarak, Süper Amatör Lig, Play-Off Grubundan ilk üç sırayı alarak Bölgesel Amatör Lige terfi eden, Tuzlaspor, Çıksalınspor ve İncirlispor’u aday göstermeyi uygun bulduk. Son kararı ise Bölgesel Amatör Lig ve İstanbul Süper Amatör’de görev yapan Teknik Direktörlerimiz verecekler.



Çıksalınspor: Normal sezonda İstanbul Süper Amatör Lig, 6. grupta mücadele eden ve Ligi, Tuzlaspor’un ardından ikinci sırada bitiren; Süper Amatör Lig, Play-Off Grubunda ise yine Tuzlaspor ile ilk iki sırayı alarak Bölgesel Amatör Lig’e terfi eden Beyoğlu temsilcisi Çıksalınspor, alfabetik sıraya göre Yılın Takımı’na Aday ilk takımımızdır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İncirlispor: Normal sezonda İstanbul Süper Amatör Lig, 3. grupta mücadele eden ve Ligi, Dikilitaş’ın ardından ikinci sırada bitiren; Süper Amatör Lig, Play-Off Grubunda ise üçüncü sırayı alarak Bölgesel Amatör Lig’e terfi eden Bakırköy temsilcisi İncirlispor, alfabetik sıraya göre Yılın Takımı’na Aday ikinci takımımızdır. İncirlispor’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



Tuzlaspor: Normal sezonda İstanbul Süper Amatör Lig, 6. grupta mücadele eden ve Ligi Çıksalınspor’un önünde lider tamamlayan; Süper Amatör Lig, Play-Off Grubunda 14 maçta 7 galibiyet, 7’de beraberlik alarak 28 puan ile yine Çıksalınspor’un önünde lider tamamlayarak, Bölgesel Amatör Lig’e terfi eden Tuzlaspor alfabetik sıraya göre Yılın Takımı’na Aday üçüncü takımımızdır. Tuzlaspor’u da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Not: Bu akşam geç saatlerde "Yılın En Başarılı Teknik Direktörü" Adaylarını ilan edeceğiz. Pazartesi günü "Yılın En Başarılı Futbolcu Adayları" için toplam 33 futbolcuyu sizlere takdim edeceğiz. (Cuma demiştik ancak tam anlamıyla adaletli bir seçim için araştırmalarımız, oyuncuların istatistiklerine ulaşma çabamız sürüyor)

HABER: BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR:ERHAN HARPUT

31 yorum:

Ok. dedi ki...

En isabetli ve haketmiş 3 takım. Hangisi seçilse gönüllerde 3 takım olacaktır.

Adsız dedi ki...

objektif bi izleyici teknik direktör olarak kesinlikle incirlispor diyorum, nedenine gelince. gruplar da en az gol yiyen ve bütün gruplarda en az gol yiyen ilk 3 takım içerisinde play off larda ise en az gol yiyen birinci takım olarak kafada ki tüm rakiplerinden puan almış savunması iyi mücadeleci atarsa kazanır atamazsa berabere bitiren bir takım görüntüsü verip hiç kimsenin beklemediği süprizi yaparak bal a direk olarak çıkmış kısıtlı bütçesine rağmen çok iyi bir takım. diğer tuzla ve çıksalın takımlarının da listede oladğu gibi haklarıdır bunların incirlispordan farkı biraz daha fazla bütçeler ayrılmış olmasıdır.. ben herşeyi göz önüne alarak incirlispor diyorum.. siz yerelfutbol sitesi emekçilerini de canı gönülden tebrik ederim böyle güzelikler sunduğunuz için.

Adsız dedi ki...

kim seçecek bu adayları, komite mi var yoksa oylamaya mı sunulacak ?

Burak Kurtuluş dedi ki...

Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig'de görev yapan, Yerel Futbol Sitesi tarafından Jüri olarak seçilen Teknik Direktörlerimiz Ödül Gecesi 3 takım arasından 1 takıma karar vereceklerdir.

Adsız dedi ki...

helal olsun burak kardeşim en güzel seçimi yapmışsın tebrikler incirlispor favorim tabiki ellerine sağlık çalışma için

Adsız dedi ki...

vay be nagmaglup takım dıılıtas yok baya ıyı bır secım ......

ALİ ŞEN dedi ki...

Bence , amatör kümedeki başarının ölçüsü alt yapısından yetiştirdiği futbolcularla ligde başarı yakalanıyor mu? Uzun süreli başarıyı yakalama anlamında takımlar tesislerini ne kadar çoğalttı . Kaç adet lisanslı futbolcusu var. Profesyonel lige kaçtane futbolcu kazandırıldı gibi kıstaslarla ödüller verilmeli diye düşünüyorum. Yetkililer lütfen Amatör takımlarla ilgili 10 yıllık , 20 yıllık programlar hazırlayın. Örneğin 10 yıl sonra alt yapıdan 6 ad. futbolcu oynatma zorunluluğu getirilmesi gibi. Amatör takımların yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde her mahallede 30 x 50 ebadında idman sahalarının çoğaltılmasıyla ilgili çalışmalar ve Büyükşehir belediyesiyle işbirliği içerisinde , bundan sonra ana caddelerde kiralanacak ATM lerin kira gelirini bölgeye en yakın amatör küme takımına gelir sağlanması ile ilgili çalışmalar yapılmalı. Bana göre alınteri akıtan , emek sarfeden hocalarımız , futbolcularımız , çocuklarının rızkını harcayan yöneticilerimizin tamamı bütün yılların takımlarıdır.

Ali ŞEN
Pazariçi Köprülü Spor Kl. Bşk.

Adsız dedi ki...

takımlar kesinlikle doğru seçim futbolcu adaylarında kesinlikle olması gereken futbolcularda vefadan 9-10 çıksalından 2-9-4 incirlispordan 3-5-6

Adsız dedi ki...

Tum takımlara başarılar.bence de yılın takımı incirli spor olmalı.

ercan çalıskan.

Adsız dedi ki...

BURAK BEY KARDEŞİM BİZ DİKİLİTAŞ OLARAK LİGİ NAMAĞLUP BİTİRDİK VE BİZİM GURUPTAN 4 TK.BALA ÇIKTI AMA DEĞERLENDİRMELERİNİZDE D.TAŞ TK.YOK BİDE SİZDEN RİCAM O TK.LARIN BÜTÇELERİYLE BİDE D.TAŞ TK.IMIN BÜTÇELERNİ KARŞILAŞTIRIN İNCİRLİNİN HOCASI İYİ BİLİR BÜTÇEMİZİ.SAYGILAR.

Adsız dedi ki...

yazıklar olsun dikilitaşa yine her zaman ki gibi kocaman bir düşman duvarı örülmüş:) yorumları gülmeden gecemiyeceğim arkadas incirliye az bütceyle cok basarı sağlanmış diyor ama ara transferde kac oyuncu transfer ettigini ya da sezon basında top oynayan futbolcuların ne kadara anlastıgını bilmeden yapıyo sanırım. hakedeni hakkı olan takımlara vermemissiniz yazık bu secimde tuzla dikilitaş bagcılar olmalıydı bence dikilitaş kısıtlı bütceyle ve genc oyuncuyla nerelere geldigini gördünüz grupları kolaydı dediler grubumuzun ilk 3 takımıda bal ligine cıktı bayagı kolay gruptu yani . saygılar

Adsız dedi ki...

haha şaka gibi dikilitaşa yine kocaman bi duvar örülmüş aldıgı basarılar önemsenmemiş bravo yerel futbol ailesi her zaman ki gibi yine adeletsizce kararlarınızla devam etmektesiniz o kafanızdaki yapı hiç bir zaman degişmeyecek

Adsız dedi ki...

incirli sporu tebrik ederim kimse böyle başarı beklemiyordu ama bu incirli sporun 3.5.6 numaralı topçularımı bal ligine cıkarttı bu takımı ne zaman baksam hep aynı numaralar demek ki bu 3 kişi takımı cıkarttı takım tek catı altındadır başarı varsa birdir ayırma yapılamaz.

Efkan dedi ki...

Bizim muhakkak eleştirilecek yönlerimiz vardır. Herkesi memnun edemeyeceğimizin de farkındayız ancak 'adaletsizce' ifadesi hoş değil. Bu sezon Dikilitaş'ın birçok haberini verirken, yorumlarda takımınızı överken iyiydik de yılın takımına aday yapmadığımız için mi adaletsiz olduk?
Şunu kabul etmiyorum; "Onlar çok para harcadı, bütçeleri çoktu da başarılı oldu". Ona bakarsanız çok daha büyük paralar harcayan takımlar daha aşağılarda. Büyük bütçenin verdiği baskıyı kaldırıp başarılı olmak da önemlidir ancak bizim bu 3 takımı aday seçerken kriterlerimiz daha farklı.

Adsız dedi ki...

KUŞTEPE NERDEE???

Adsız dedi ki...

Hakeden tuzlaspor bence.

Adsız dedi ki...

herkes incirliden dikilitaştan bahsediyor çıksalına tuzlaya sallıyor büyük paralar harcadılar diye tuzlanın harcadıgı doğrudur ama diğer takımlarda harcadı oldukları yer belli çıksalın takımı belki burdaki 3 takım arasından en düşük bütçeli takım ve gruplar dahil play off gruplarının en genç takımı bir çok oyuncusu ilk defa a takım seviyesinde mücadele ettiler ve playoff grubuna sadece 1 oyuncu transfer ederek girdiler ve büyük bir başarı sağladılar o yüzden yorum yaparken biraz adaletli SALLAYIN...

Adsız dedi ki...

dikilitaş yenildi arkadaşım sen uyuyormusun ÇATALCASPOR YENMEDİMİ ..... SAYGILAR

Adsız dedi ki...

takımlar sadece süper amatördenmi seçiliyo? yani bölgeseli kapsıyosa 2 tane 3.lige çıkan takım var onlar varken bu seçimler çok ilginç olur

Adsız dedi ki...

körlerle sağırlar birbirini ağırlar...
bir önceki yorumumu yayınlamadınız.
gayet tabii bunu da yayınlamazsınız.
ama hiç ummadığınız bir zamanda ve yerde bu eyyamcı ve sansürcü tutumunuzu nasıl afişe edeceğimi göreceksiniz "skor basını"nın tabelacı yazarları...

Burak Kurtuluş dedi ki...

Yorum silmedik, yalan konuşma. Ayrıca elinden geleni de ardına koyma. Ne kadar gücün varsa kullan. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Ama ben senin kim olduğunu iyi biliyorum. Hep aynı kişi, senin tüm ekibimiz tanıyor rahat ol.

Adsız dedi ki...

sezon başında kuralar çekildiğinde o salondaki herkes 6. gruba düşmemek için dua ediyordu... şampiyonlar ligi gibi oldu ölüm grubu olarakda adlandırdılar... böyle bir gruptan ligin 3. haftasında aldığı mağlubiyetten başka bir mağlubiyet almayan Tuzlaspor bu zor gruptan şampiyon çıktı... hatırlarsanız play of gruplarında sezon başında Tuzlaspor favoriler arasında bile gösterilmiyordu... hatta sürprizler arasında bile yoktu... bu takım play of grubunda namağlup şampiyon olma başarısını gösterdi.... 36 maçta sadece 1 mağlubiyet alan bu takım tartışmasız başkanından tutun malzemecisine kadar yılın takımı olmayı sonuna kadar haketmiştir... bunun tartışılması bile yersizdir.... iyi çalışmalar...

Adsız dedi ki...

Sayın bşk.Ali Şen güzel yazmış gerçekten kalemi mükemmel acaba bu sene kendi takımında kaç tane oyuncuya bir çift ayakkabı almış.

Adsız dedi ki...

Yılın Takımı veya Yılın Futbolcusu vs vs bu organizasyonların amacı bence teşvik olmalı,özendirme, heveslendirme olmalı asla kavga değil. Sporun barış ve kardeşlik temelleri ile donatılmış olduğunu söyleriz her fırsatta lakin yarışa kaptırınca da kendimizi kontrolden çıkarız nedense. Yerel Futbol sitesinin sayesinde alıyoruz bütün haberleri sağ olsunlar emek sarf ediyorlar, izliyorlar, izlettiriyorlar bırakın da hiç olmazsa verdikleri kararlarına saygı duyalım.

Adsız dedi ki...

En iyi futbolcu adayları genç futbolcular nerde göremiyorumda ?

Adsız dedi ki...

yarın ogleden sonra demıssınız bır gun daha gectı dedıgınız gunun ustunden halen adayları goremedık

Adsız dedi ki...

Kesinlikle Hakeden tuzlaspor bence.

Adsız dedi ki...

yorumsuz tuzlaspor ....

Adsız dedi ki...

400 bin Tl harcarsan tabiki Tuzla dersin.

Adsız dedi ki...

Bu sene zaten bize ne kadar başarılı olduklarını gösterdiler! Tabi ki Tuzlaspor... Bu sene kim şampiyon oldu?!

Adsız dedi ki...

çatalca niye yok anlamadım... hem son 5 maçlarını kazandılar o kadar genç oyuncularla hem de kendi gruplarında şampiyon olarak, ve taraftar arkadaşlara saygısızlık etmek istemiyorum ama çok beğenilen çıksalın ve bağcıları darmadağın etti iki maçta.. sonuçta playoff grubunun en çok maç kazanan takımıydı.

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...