Çarşamba, Mayıs 30, 2012

Fatih Karması ikinci galibiyetini elde etti

FATİH KARMASI: 3 KAĞITHANE KARMASI: 1 (U14)
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (İASKF) ilk kez düzenlediği, İstanbul İlçeler Arası U14 Futbol Turnuvasında, 3.Grupta zirve yarışından kopan Fatih Karması ile Kağıthane Karması karşı karşıya geldi. Mücadelede Fatih Karması girdiği pozisyonları rakibine göre daha olumlu kullandı ve sahadan 3-1’lik skorla ayrıldı.


Mücadelede her iki takımının da forma renklerinin birbirlerine yakın olması sebebiyle, maçın hakemi ekiplere başka formalarının olup olmadığını sordu. Stat’da yelekte bulunmayınca, Fatih Karması formalarının üzerine lacivert tişörtlerini giyerek sahada yerlerini aldılar.

Karşılaşmaya Kağıthane karması başladı. 8.dakikada Fırat’ın pasında Bertan soldan şutu attı az farkla auta çıktı. Kağıthane Karmasında Bilal kaleci ile karşı karşıya kaldı. Maşallah kalesini erken terk etti ve Bilal’in şutu Maşallah’ın göğsüne çarparak oyun alanına döndü. Sağ kanata doğru açılan topta Bilal şutunu attı top az farkla oyun alanını terk etti. 11.dakikada Kağıthane Karması kalecisi İsmail topu ceza sahası içerisinde elinde fazla tutunca 8 saniye kuralı işledi ve maçın hakemi çift vuruşa hükmetti. Topa son olarak Mikail vurdu top direğe çarparak oyun alanına döndü. 24.dakikada Doğukan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruşta top üst direğe çarptı ve auta çıktı. 30.dakikada Kağıthane Karmasında Emirhan sağ kanattan topu getirdi. Bilal’in tekte bekletmeden şutu yan ağlarda kaldı. İlk yarı golsüz sona erdi.


İkinci yarıda 37.dakikada Mikail’in ceza sahası içerisinden şutu bir kez daha direğe takıldı. 39.dakikada Metin’in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topa son olarak Hasan ayak koydu ve Fatih Karması 1-0 öne geçti. 43.dakikada Kağıthane Karmasında Bertan kaleciyi geçti fakat açısı daraldı. Sol ayağıyla şutunu attı savunma ayak koydu. 46.dakikada Metin’in kullandığı köşe vuruşunda Arif kafa ile aşırttı. Oyuna 4 dakika önce dahil olan Mahsun’un kafasında top filelerle buluştu. 50.dakikada Mahsun ayağının dışıyla sağ kanattan topu Doğukan’a aktardı. Doğukan’ın şutu filelerle buluştu ve skor 3-0 oldu. 61.dakikada Kağıthane Karmasında Burak’ın şutu üst direğe çarparak oyun alanına döndü. 66.dakikada Burak savunmanın arkasına gönderdiği topta Kağan Astek topu filelere gönderdi ve karşılaşma 3-1 olarak noktalandı.


STAT:Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri
HAKEMLER:Adnan Çelik, Murat Ertaş,  İ.Burak Ölmez
FATİH KARMASI:Maşallah, Abdullah(Dk.66 Emin), M.Tarık(Dk.57 Osman), Hasan, Arif, Yunus Emre(Dk.62 Ömer), Mikail(Dk.51 Yunus), Fatih, Doğukan(Dk.63 Şahin), Metin, Ferhat(Dk.42 Mahsun)
KAĞITHANE KARMASI:İsmail(Dk.51 Umut), Okan, Berat, Görkem, Mustafa, Emirhan(Dk.66 Onur), Kağan Astek, Fırat(Dk.51 Tarık), Bertan, Burak, Bilal
GOLLER:Dk.39 Hasan, Dk.46 Mahsun, Dk.50 Doğukan / Dk.66 Kağan Astek
SARI KARTLAR:Dk.57 Metin



HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.