Perşembe, Mayıs 31, 2012

Çıksalınspor Şampiyonluğu doyasıya kutladı.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla  Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Çıksalınspor bu başarısını Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde düzenlediği  şampiyonluk gecesi ile doyasıya kutladı.



Bölgesel Amatör Lige adını yazdıran Yeşil-Sarılılar  şampiyonluk gecesine,

Beyoğlu Belediye Başkanı  Ahmet Misbah Demircan, İASFK Başkanı Ali Düşmez, İASFK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, Çeliktepe Spor Külübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu, Alibeyköy Spor Külübü Başkanı Ali Zengin, Beykoz Amatör Spor Külüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir, Çubuklu Spor Külübü Başkanı Çoşkun Tosun, Futbolcular ve  kalabalık bir davetlinin salonu doldurduğu gecede Pop Müziğin sevilen isimlerinden Çelik ve Karadeniz Tv'de program yapan ve fıkraları ile herkesi güldüren Ali Öztürk şovu ile çoşkulu bir şekilde kutlandı.


Çıksalınspor Kulüp Başkanı Fikret Sivri gecede yaptığı konuşmada,
Bölgesel Amatör Lig yolunda çok zorlu müsabakalar oynayarak sezonu mutlu bitirmeyi başardık. Burda öncelikle futbolcu kardeşlerimizi, hocalarımıza ve yönetim kurulu üyelerimizi çok teşekkürler ederim. Geceye gelerek bizleri onurlandıran başta Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan'a, Bölgesel Amatör Lige çıkma yolunda bize sahasını açan ve bizi ağırlayan Çeliktepespor Külübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu, İASFK'deki yönetim kurulu arkadaşlarıma ve son olarak takımımızın yanında her daim olan kardeşim Osman Ketenci'ye huzurlarınızda teşekkürler ederim. 


Günün anısına plaket takdim edildi;
Konuşmalar sonra Külüp Başkanı Fikret Sivri gecede sahne alan Sanatçı Çelik'e günün anısına bir plaket takdim etti. Ayrıca Çıksalınspor Külübünde emeği olan  ve futbolcularında çok sevdiği (Recep Amcaları) Recep Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.


HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.