Pazartesi, Mayıs 28, 2012

Bergama Belediyespor iç transferde çok CAN'lı

Kırmızı lacivertliler Can Güler'le anlaşma sağladı 3.Ligde zirveyi hedeflediği için iddialı bir kadro oluşturma  çalışmalarını sürdüren Bergama Belediye Spor iç transferde hızlı  hareket ederek,  oyuncularına arka arkaya imza attırıyor.


Geçtiğimiz sezon attığı ve attırdığı goller ile sezona damga vuran Can Güler, Çiğli Spor ile oynanan eleme maçında attığı muhteşem golle  şampiyonluğu Bergama'ya getiren isimlerin başında yer almıştı. Bergama Belediye Spor ile sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu belirten Can, geçen sezon çok çalışıp, çok emek vererek şampiyonluğa ulaştıklarını, takımdaki aile havasının başayı getirdiğini, bu yıl da  aynı havayı yakalamaları halinde başarılı olacaklarına inandığını  belirtti.


Bergama Belediyespor Başkanı Hüseyin Güngöre:Her zaman her yerde iddialıyız
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in statü gereği görevi bırakmasının ardından Yönetim Kurulu tarafından oy birliği ile  Başkanlığa seçilen Bergama Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Güngör  on yıllık hasreti dindirerek 3.Lige çıkmanın haklı gururunu  yaşadıklarını ancak bu başarıyı yeterli görmediklerini belirterek, bu nedenle transfer çalışmalarına erken başladıklarını söyledi.
Başkan Güngör '' Bulunduğu her ligde şampiyonluğa oynama kültürüne sahip olan Bergama Belediye Spor her zaman iddialı bir takım olmuştur,  kuracağımız kadro ile bu iddiamızı ortaya koyup sezon sonunda zirveye  ulaşacağız'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF:EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...