Perşembe, Nisan 26, 2012

Zara Belediyespor, Giresun'da

Sivas Zara Belediyespor, Rize Kalkanderespor maçının hazırlıklarını maçı oynayacağı Giresun’da sürdürüyor. 25 Nisan Salı Günü Giresun’a gelen  Sivas temsilcisi Zara Belediyespor kafilesi, Rize Temsilcisi Kalkanderespor ile oynayacağı eleme maçının hazırlıklarını bugün yaptığı kısa süreli çalışma ile tamamladı. Giresun Atatürk Stadyumunda yapılan çalışmaya sakatlıkları süren ve tedavilerine devam edilen bazı futbolcular haricindeki  bütün futbolcular katıldı.

Siirt maçı sonrası yapılan çift kale maçında çarpışma sonucu sakatlanan Serdar ve Veysel ile Kaptan Mahmut’un tedavileri sürerken teknik heyet  bu futbolculara alternatif arayışlar içerisine girdi.

Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu, "bir sezonun emeğini 90 dakikaya sığdırmak zorunda kalıyoruz. Bunu geçen hafta içinde oynadığımız Siirt Gençlerbirliği maçında yaşadık. Kalkanderespor takımı da bizim gibi hedefi olan bir ekip. Lig maçlarında olduğu gibi bu karşılaşmalarımıza da aynı ciddiyetle hazırlandık. Siirt maçı sonrası yaptığımız çalışma esnasında iki önemli futbolcumuzun çarpışarak sakatlanması açıkçası moralimizi bozdu. Serdar  ile Veysel’in tedavisine devam ediyoruz. Ancak , bu arkadaşlarımızın yerine sahaya çıkaracağımız diğer arkadaşlarımıza da güveniyoruz.Neticede sahaya  11  kişi çıkacağız.Turu geçmek istiyoruz." dedi.

Sivas'lı yiğido ziyaret edildi
Sivas’ın yetiştirdiği değerli bürokratlardan biri olan ve Sivasspor’a olan sevgisi yüzünden Yiğido olarak anılan Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ı ziyaret eden Zara Belediyespor kulübü teknik heyet ve yönetimi kendisini yarınki maça davet ettiler. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü görevine yaklaşık 5  ay önce ki kararname ile atanan Hikmet Bulak , Zara Belediyespor yönetimini makamında kabul ederek yaklaşık bir saat karşılıklı görüştü.


Giresun İl Emniyet  Müdürü Hikmet Bulak bir Sivas ve Sivasspor sevdalısı olduğunu görevde  bulunduğu il açısından ise iyi bir Giresunspor’lu olduğunu vurgulayarak  eleme maçları için  görev yaptığı şehre gelen Bölgesel Amatör Ligindeki Zara Belediyespor kulübüne her türlü desteği  vereceğini ve yardımcı olacağını söyledi. Bulak, geçtiğimiz günlerde Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımının Giresun’da olduğunu ve misafir ettiklerini söyledi.

Zara Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Ateş ise ziyarette yaptığı konuşmada; "bizi oldukça sıcak karşılayan Sayın Müdürümüz Hikmet Bulak’a çok teşekkür ediyoruz. Kendisi tam bir Sivaslı, tam bir yiğido. Sivaslılar olarak  müdürümüzün başarılı çalışmalarını zaten  yakından takip ediyoruz. Sporcu kimliği ile tanıdığımız Müdürümüzün Giresun’da çok iyi işler yapacağına eminiz. Şahsında tüm Giresun il Emniyet müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyoruz. Tüm futbolseverleri ve özellikle Çotanakları Perşembe günü ( 26 Nisan ) saat 14.30’da Giresun Atatürk Stadyumunda oynayacağımız  Rize Kalkanderespor maçımıza davet  ediyoruz. Giresunspor’a ise lig mücadelesinde başarılar diliyoruz".dedi.


Bal Ligi  6.grubu ikinci sırada tamamlayan Zara Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig Play-Off eleme maçında 26 Nisan Perşembe günü saat 14.30’da Giresun Atatürk Stadyumunda Rize temsilcisi Kalkanderespor ile karşılaşacak.

Bu maçın galibi 1 Mayıs 2012 tarihinde 3.lig’e çıkabilmek için Erzincan Temsilcisi Refahiyespor ile Giresun’da final müsabakası yapacak.

KAYNAK:www.zaraspor.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...