Perşembe, Nisan 26, 2012

Zara Belediyespor adını finale yazdırdı

ZARA BELEDİYESPOR: 2 KALKANDERESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig Play Off eleme maçında Giresun Atatürk Stadyumunda Zara Belediyespor, Rize temsilcisi Kalkanderespor ile oynadığı eleme karşılaşmasını 2-0 kazanarak adını finale yazdırdı.  Zara Belediyespor 1 Mayıs 2012 tarihinde finalde Erzincan temsilcisi Refahiyespor ile karşılaşacak.


Giresun Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemleri Barış Sakın, Erdem Ayaröz, Yasin Eker ve Onur Albayrak yönetti.

Karşılaşmayı Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Dr. Alihan Çiçek, Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Giresun PTT İşletme Müdürü Çetin Demirkoparan, Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Yusuf Ziya Kurt, ASKF Başkan Yardımcısı Doğan Özçelik, Sivas Futbol İl temsilcisi Hayrettin Yıldız, Zaraspor taraftarlarıyla, Bulancakspor ve Giresunspor taraftarları izledi.


Karşılaşmanın genelinde oyunda üstünlüğü elden bırakmayan Zara Belediyespor  maçın ilk yarısını 20. dakikada Kalkanderspor’lu Emre’nin kendi kalesine attığı gol ile 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Kalkandersporlu Faruk ikinci sarı kart sonucu Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Oyunun ikinci yarısında da üstünlüğü elden bırakmayan  Zara Belediyespor 84. dakikada Mustafa Kocabey’in golüyle skoru ilan golü kaydetti. Karşılaşma 2-0 Kırmızı –Siyahlı  Zara Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Zara Belediyespor Kulubü ikinci Başkanı Yusuf Ziya Kurt yağtığı açıklamada "inanmış ve hedefe kilitlenmiş bir takımız. Bize Giresun’da destek veren herkese teşekkür ediyoruz. 3.lig için önümüzde sadece 90 dakika kaldı. Sivas'tan bu maça gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz". dedi.

Zara Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Ateş, "Sivas’ı Giresun’da en iyi şekilde temsil etmek için geldik. Karadeniz futbolunun temsilcisi Kalkanderespor’u üstün bir futbol sonunda net bir skorla 2-0 yenerek adımızı 1 Mayıs’ta oynayacağımız finale yazdırdık. Bize inanan güvenen bütün Sivas kamuoyuna, cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, maçta tribünlere gelerek bize destek veren Bulancakspor ve Giresunspor taraftar derneklerine çok teşekkür ediyoruz. Başarının gerçek sahibi futbolcularımızı tebrik ediyorum. Galibiyeti onlara da  armağan ediyoruz. Biz Sivas’tan Giresun’a amatör geldik profesyonel döneceğiz. Bu böyle bilinsin ve kimsenin kuşkusu olmasın". dedi.


Zara Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu ise "sahada kazanmak için her şeyi yaptık. Oyunu hep kontrolümüzde tuttuk. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik ilk yarıda sonuca gidebilirdik. Futbolcularımızı tebrik ediyorum". dedi.

Zara Belediyespor–Erzincan Refahiyespor final karşılaşması 01 Mayıs 2012  tarihinde  saat:14.30’da Giresun Atatürk Stadyumunda oynanacak.


KAYNAK:www.zaraspor.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...