Cumartesi, Nisan 28, 2012

U 17 Türkiye Şampiyonu Kepez Belediyespor

KEPEZ BELEDİYESPOR: 0 FETHİYESPOR: 0 (Pen.4-2) (U17)
U 17 Türkiye Şampiyonası 68 ilden 118 takımın katılımı ile 29 Mart tarihinde start aldı. 1. ve 2. kademe maçları sonunda, Muğla Fethiyespor, Samsun Kadıköyspor, Kayserispor ve Antalya Kepez Belediyespor'un katıldığı Türkiye Finali, 27-28 Nisan'da Kocaeli' nde oynandı. 27 Nisan Cuma günü oynanan yarı final karşılaşmalarında, Kayserispor'u 2-1 yenen Antalya Kepez Belediyespor ile normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın, uzatmalarında Samsun Kadıköyspor'u 3-2 yenen Muğla Fethiyespor adlarını finale yazdıran ekipler oldu.

Final Karşılaşması Antalya Kepez Belediyespor ile Muğla Fethiyespor arasında 28 Nisan Cumartesi günü saat: 13:00'da Kocaeli İsmet Paşa stadında oynandı. Muğla Fethiyespor, Antalya Kepez Belediyespor karşısına Ersin, Ömer, Kerem, Furkan, Oğuzhan, Ali, Durmuş Ali, Hüseyin, Hilmi Tunahan, Serdar Vefa ve Mustafa Öğütveren ilk onbiri ile çıktı.




Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. Geçilen penaltı atışlarında 4-2'lik üstünlük sağlayan Antalya Kepez Belediyespor, U-17 Türkiye Şampiyonu oldu. Muğla Fethiyespor 2., Kocaeli 17 Ağustos stadında oynanan karşılaşmada, Kayserispor'u 3-2 yenen Samsun Kadıköyspor 3.oldu.

HABER-FOTOĞRAF:SERVET SARUN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Antalya Kepez Beledıye sporu başarıarından dolayı kutlarım .
Paşabahçe spor T.s .Uğur SAKALOĞLU

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.