Pazar, Nisan 22, 2012

Son Dakika:Muğlaspor'dan 5'i 1 yerde

Bölgesel Amatör Lig Play Off karşılaşmasında Muğlaspor rakibi Bartınspor'u 5-1'lik skorla geçti ve tur atladı. Muğlaspor'un gollerini 10.ve 36.dakikada Enver, 64 ve 80.dakikada Ozan , 78.dakikada penaltıdan Deniz kaydederken, Bartınspor'un tek golü 52.dakikada Gökhan'dan geldi.
46.dakikada çift sarı karttan kırmızı kart gören Kıvanç takımı Bartınspor'u 10 kişi bıraktı. Muğlaspor bu zorlu doksan dakikadan çok rahat galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

HABER:ERHAN HARPUT

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Helal olsun Muğlaspor a takımdaki oyuncuların çoğu Muğlalı kendi gencine sahip çıkan şehrin takımları hakettikleri yerlere her zaman gelirler.Muğlaspor bugün herşeyin para olmadığını ve her zaman Türk futbolunda farklı bir yeri olduğunu gösterdi.İnşallah bir sonraki turuda geçer ve profesyonel liglere tekrar döner.Başarılar MUĞLASPOR.

Adsız dedi ki...

sen nedenbahsediyosun , Bartınspor'u hakemnasıl doğradı haberin var mı ? Hakemin 1 iptal ettiği Bartınspor golu var ki , Dünyada eşi benzeri yok! Muğlasporun lobisi bayaaa iyi alışmış anlasılan. çok yazık oldu bartına, Hakları gasp edildi.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.