Pazar, Nisan 29, 2012

F. Karagümrük 3.Lig'de!

FATİH KARAGÜMRÜK: 3 BÜYÜKÇEKMECESPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig'den Türkiye Profesyonel 3. Ligine terfi karşılaşmasında Fatih Karagümrükspor ile Büyükçekmecespor, Maltepe Hasan Polat Stadında karşı karşıya geldiler. Karagümrük bu zorlu 90 dakikayı 3-2 kazanarak 3 yıl aradan sonra tekrar 3. Lige adını yazdırdı.

Bu önemli müsabakayı izlemek için bir çok önemli isim Maltepe Stadında yerlerini aldılar. Milletvekilimiz İhsan Barutçu, İASFK Kurucu Üyesi Ayhan Yarkın, İASFK Genel Başkanı Ali Düşmez, İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İASFK Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, İstanbul Futbol İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş, İASFK Genel Başkan Vekili Fikret Sivri, İASFK AS Başkanı Murat Kapusuz,   İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu, İASFK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, Tepecik Spor Kulübü Başkanı Temel Eyüpoğlu, Büyükçekmece Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Mehmet Seyidoğlu,Silivri Spor Kulübü Başkanı Mustafa Saral, Güzelce Spor Kulübü Başkanı Tamer Cambaz,  Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran, Tepecik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Seçer,  Tepecik Spor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Eyüpoğlu ve Küçükçekmece Spor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun'da maçı izleyenler arasında bulunuyorlardı.


Karşılaşmaya Fatih Karagümrük'ün vuruşu ile başlandı. Müsabakanın ilk yarısında daha atak olan Fatih Karagümrük'tü. Fakat Büyükçekmece takımı oyunu kendi sahasında kabul edip kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştı. İlk yarıda her iki takımda gol pozisyonu bulmazken, mücadalenin üst düzeyde olduğu ilk yarıda, gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı Karagümrük golle başladı
54.dakikada Büyükçekmece defanstan çıkarken topu kaptırdı. Topu kapan Eray pasında, Turgut'tu buluşturdu, sağ kenardan yerden ortasında Mustafa Kurtay ceza alanı içnde topu kontrol ederek, sol ayağının içiyle vurduğu şutta top ağlarla buluştu.Golden sonra oyunun kontrolunu elden bırakmayan F. Karagümrük Mustafa Kurtay ile yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. 74. dakikadaTurgut'un pası ile ceza sahasında top buluşan Mustafa Kutay sağ ayağıyla vurduğu şutta kaleci İlke topu kornere gönderdi.Kullanılan korner atışında İlke topa sahip oldu. İlke'nin uzun degajında Fatih Karagümrük ceza sahası çizgisinde topla buluşan Onur sağ çaprazdan sert şutunda top ağlarla buluştu. 1-1


Bu gole, Fatih ekibi 81 dakikada Büyükçekmece ceza alanı içinde oluşan karambolde Turgut'un pasında Umut tek vuruşta topu vurdu top kaleci İlke'den sekti,arka direkte boş kalan Eray topu ağlara gönderdi.2-1.


86.dakikada Fatih Karagümrük ceza alanı içnde topla buluşan  Onur Yılmaz'a Karagümrük'lü Turgay'ın müdahalesinde maçın Hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen 11 numaralı oyuncu topu kaleci Murat'ın sağ üst köşesinde ağlara gönderdi .2-2


Oğuzhan attığı golle Fatih Karagümrük'ü 3. Lige taşıdı
90+2'de Büyükçekmece'nin Abdullah Ün ile Abdullah Koparan ile hava mücadelesinde maçın Bursa Bölgesi Hakemi Sinan Cem İyihuylu, Büyükçekmece ceza sahası önünde serbest vuruşa hükmetti. Topun başına Emre Karadağ geçti, vuruşunda top Büyükçekmece barajında geri döndü, dönen kazanan Turgut ceza sahası sol çizgisine indiğinde yerden ortasında Büyükçekmece savunmasından önce topa gelişine vuran Oğuzhan Fatih Karagümrük'ü birkez daha öne geçirdi. Büyükçekmece santra yaptıktan sonra müsabakanın son düdüğü ile Karagümrük sahadan 3-2 galip ayrılarak özlem duyduğu 3.Lige yükseldi.


Karşılaşmaya Karagümrük taraftarı büyük ilgi gösterirken yaklaşık 2500 kişilik bir taraftar korosu 90 dakika hiç susmadılar. Büyükçekmece taraftarlarıda takımlarını desteklerken 90+2'de yenilen golden sonra adeta yıkıldılar.


90 dakika sonunda Karagümrük futbolcuları ve oyuncuları büyük sevinç yaşarken, Kulüp Başkanı Yaşar Eçim gelen başarıdan sonra gözyaşlarını tutamadı.


STAT: Maltepe Hasan Polat
SAHA KOMİSERİ: Ahmet Kalyoncu
HAKEMLER: Sinan Cem İyihuylu, Oğuz Akar, Özgür Sezgin (Bursa)
FATİH KARAGÜMRÜK: Ahmet Murat, Erkan, Alperen (Emre), Turgay, Hakan, Eser, Mustafa Kurtay (Oğuzhan), Sinan (Umut), Abdullah, Turgut, Eray
TEKNİK DİREKTÖR:Hüseyin Aydoğan
BÜYÜKÇEKMECE:İlke, Hasan, Ufuk, Abdullah, Kemal Emre, Orhan Kalafat, Emre, Yunus Emre, Onur, Canberk, Çağrı
TEKNİK DİREKTÖR: Tuncay Soyak
GOLLER: Mustafa Kurtay, Eray, Oğuzhan / Onur, Çağrı (Pen.)


HABER ve FOTOĞRAFLAR: ÖNER YIĞRIK ve ERDEM SAĞOLAN

20 yorum:

Adsız dedi ki...

Vee karagumruk 3 ligde tebrikler huseyin hocam..vefalilar..

Adsız dedi ki...

gönül lerin sultanı karagümrü e 3 likte sonsuz başarılar

murat iz dedi ki...

ni hayet karagümrük hak ettigi yerde

u-55 500 evler. dedi ki...

karagümrük takımını tebrik ederken bir yanlışlığa dikkat çekmek istiyorum.bu takım bir sezonu lider tamamlayıp son maçında kaybetmiş olsaydı yazık olmazmıydı.bu nasıl bir uygulamadır.bu statününde değişmesi gerektiğini istiyorum.bizde 5.olduk küme düştük.yazık.u-55 taraftargurubu

Giray Özkan dedi ki...

Bölgesel amatör'ün 12. grubu 2 3. lig yolcusu çıkarttı.O grupta bulunan diğer takımlara yazık olmuş hakikaten...

Adsız dedi ki...

bcekmece adına bısys solemek ıstıyorum:eyy tuncay soyak allahın tokadı yok gecen sene olanları kımse unutmadı yukarda ALLAH var sen unutabılırsn belkı ama..helallık almadan nereye ole...tebrıkler gumruk hakkettgın yerdesın

Adsız dedi ki...

Efsane KARAGÜMRÜK bu büyük taraftar kimde var KARAGÜMRÜK dahada yukarılara çıkacaktır.

Adsız dedi ki...

BAL Statüsünde gruptan bir takımın şampiyon olup 3.lige çıkmasından bahsediliyor. Aynı gruptan iki takımın 3.lige çıkması ile ilgili bir madde veya açıklama yok. Şimdi Sultanbeyli ve Levent'in durumları ne olacak. SAL statüsünde ifade edilen gruptan tek takımın 3.lige çıkması dikkate alındığında aynı grup takımları olan Karagümrük ve Silivri takımlarının karşılaşmaları gerkmiyor muydu? B. Çekmece takımının Karagümrük değil de farklı bir takımla oynaması gerekirdi.

Adsız dedi ki...

bu yorumu umarim paylasirsiniz yemen eksioglu bey besiktas yoneticisi ve karagumruk taraftarida besiktas trubununde yer aliyor butun maclar tarafsiz sahada ve farkli sehirde oynanirken kura bile cekilmeden cekmeceyi karagumruge veren yemen bey bilio tabi cekmecenin taraftari yok karagumruk baski altina alicak hem cekmeceyi hem hakemi hersey kurulmustu zaten ta salidan beriii ..

Adsız dedi ki...

karagümrük 3 lig hayırlı olsun dikilitaş spor

Adsız dedi ki...

çamur at izi kalsın... karagümrük hak ederek çıktı...

Adsız dedi ki...

Karagümrüğe sallayan arkadaş . . Gümrüklü değilim ama iyi bir sempatizanıyım . Sen BAL statüsünü bilmiyorsun galiba ? BAL'dan 2 İstanbul takımı çıkabilirdi en fazla 3.lige bu yüzden ya Gümrük-Silivri ya da Gümrük-Çekmece eşleşmesi olacaktı . Silivri-Merinos eşleşmesi olunca da Çekmece-Gümrük eşleşmesi direkt oldu . Ayrıca yazı da 2.500 Gümrüklü yazıyor ama kapalı da 5.000 Gümrüklü rahat vardı . Daha fazla da olabilir . Bilgilerinize . .

Adsız dedi ki...

her herekete faul çalıp aksıyonu b.çekmece lehıne bozan tenekeden panaltı ile beraberliği yakalyan b.çkemece nazar etme nolur bır gün senın de arkanda taraftarın olur..

Adsız dedi ki...

VEFA SPOR KULUBU OLARAK DOST .KARDEŞ KULUBÜBÜMÜZÜN ŞAMPİYONLUĞUNU CANİ GÖNÜLDEN KUTKAR 3.LİGDE BAŞARILAR DİLERİZ ... VEFA SPOR

Adsız dedi ki...

vefalı olarak gümrügü canıgönülden kutluyorum

Adsız dedi ki...

Onlarca otobüs tutulmasına rağmen semtten çıkışta "La hangi otobüse bincez?" diyen taraftarlar vardı. Tıka basa dolmuştu otobüsler. Bu büyük taraftar herşeyi hakediyordu adeta. Herşey çok güzel, mükemmeldi. Tribünde ise yan boşluklar hariç diğer taraflar hınca hınç doluydu. Siz hiç koltukta 3 kişinin ayakta durduğunu gördünüz mü hiç? Ben dün gördüm. Ve inanıyorumki Karagümrük taraftarı orada 2500 değil yaklaşık 4000 kişiydi. Penaltı pozisyonundan 1 dakika önce Karagümrük'ün 10 numarası Mustafa %100'lük golü kaçırınca "aha gitti şampiyonluk" dedi herkes. 90+'da 3.gol gelince zaten ağların sarsıldığını gördüm en son. Sonrası yok zihnimde. Sonuna kadar hakettiler. TEBRİKLER KARAGÜMRÜK !

Adsız dedi ki...

ben yanda boşuk olduğunu bilmiyordum sonradan resimlerde gördüm.bedavaya bir ayağım havada maç izlemeye çalıştım.çok sıkışıktı.tribüne de ite kaka girdik zaten... tbrkler karagümrük...sen bu bataklıktan kurtuldun... diğerlerini de Allah kurtarsın:)

Adsız dedi ki...

Çekmecenin taraftarı yok diyen kişiler onun için 90 dakika boyunca durmadan takımımıza destek verdik dimi ? Allaha çok şükür gol attıktan sora sevinip gol yedikden sora desteği bırakan bir taraftar değiliz

Adsız dedi ki...

öncelikle karagümrüğe sallayan kişi diğer arkadaşında dediği gibi önce bi şeyi tam öğren sonra yorum yap bilmiyosanda bırak konuşmada bi şey kurulmuş hakemle diyosun ama adamın omuzu kırılıyo saha içinde ve faul bile çalmayan hakemmi kurulmuş oluyo takdir haklarının çoğunu çekmece takımından yana kullanan hakemmi kurulmuş oluyo bırak bu işleri arkadaşşş önce haaddinizi bilip kazananı tebrik etmesini bilin...

Adsız dedi ki...

Çekmeceli eleman gol yiyince desteği bırakan biz değiliz diyorsun da bütün maç sesiniz karşı tarafa gelmedi o nasıl olcak ? Şampiyonluk maçında bile topu topu 150 kişi bağırıyorsunuz . Sürekli ultrAslan gibi 3lü çekişiniz vardı başka birşey de yoktu . Zaten Karagümrük'le kapışacak bi tarafınız yok yarınızı da Güngören'den getirmişsiniz . Sizin bulunduğunuz grupta Feriköy , Avcılar , Beykoz taraftarlarına yazık olmuş harbiden . Onlar şampiyonluğu daha fazla hak ediyordu taraftar olarak sizden ama sizin gibi tribünden anlamayan adamlar şampiyon olmuş final maçına gelmiş . O maçı Karagümrük almasaydı bir çoğunuz sağ salim semte geri dönemezdiniz bunu da bilin hani ;)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...