Cumartesi, Nisan 28, 2012

Silivrisipor'da 18 yıllık hasret bitti

SİLİVRİSPOR: 0 BURSA MERİNOSSPOR: 0 (Uzt.2-0)
Bölgesel Amatör Lig Play Off Final mücadelesinde Sakarya Atatürk Stadyumunda Silivrispor ile Bursa Merinos karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmanın, ikinci uzatma devrelerinde 2 gol birden bulan İstanbul temsilcisi Silivrispor, 18 sezonun ardından 3.Lige çıkma başarısı gösterdi.




Silivri taraftarı gecikmeli olarak Sakarya Atatürk’te
Karşılaşma öncesi güvenlik önlemi nedeniyle şehrin girişinde durdurulan otobüsler, kontroller eşliğinde Sakarya’ya hareket etti. Maçın başlamasıyla birlikte kapılarda yoğunluk olunca bazı taraftarların stada girişi gecikmeli oldu.

Karşılaşmanın Önemli Dakikaları
1.Dakika Kazananın 3.Lige çıkacağı zorlu karşılaşmaya Bursa Merinosspor başladı.
5.Dakika Kaleye yönelen ilk şut İstanbul temsilcisi Silivrispor’dan. Ali Yavuz’un pasında ceza sahası üzerinde tecrübeli isim Aydın Tuna sert vurdu top az farkla üstten auta çıktı.


10.Dakika Orta alandan Metin Erdem’in pasında Cemal kaleyi cepheden gören noktadan sert vurdu. Kaleci Onur topu direk dibinde aldı.
11.Dakika Bursa Merinosspor’da Ender uzaklardan sürpriz bir şut çıkardı. Kaleci Hamdi müthiş bir refleksle topu oyun alanına çeldi.
13.Dakika Savunmadan atılan uzun topta kaleci Onur hatalı çıkış yaptı. Topa Ali Yavuz’dan önce hamle yapan Vijdan tehlikeyi süzdü ve topu uzaklaştırdı.
23.Dakika Ceza sahası üzerinde Ali Yavuz şık çalımlarla topu Aydın Tuna’ya aktardı. Onun şutunda top kaleci Onur’da kaldı.
30.Dakika Mücadelede ilk yarım saat geride kalırken sahada ve tribünde daha istekli, arzulu bir oyun ortaya koyan İstanbul temsilcisiydi.
31.Dakika Ali Yavuz’un şutunda top savunmaya çarptı ve Aydın Tuna’nın önünde kaldı. Aydın ara pasında topu Metin ile buluşturdu. Sert şutta Bursa Merinos savunması topa ayak koydu ve top kornere çıktı.
35.Dakika Orta alandan Yunus’un pasına hareketlenen Ali Yavuz döner dönmez şutunu attı top yan ağlarda kaldı.
40.Dakika Silivrispor ilk yarıda rakip alanda oldukça baskı kurdu ve top sürekli olarak kırmızı lacivertlilerde kaldı. Ceza sahası içerisinde Silivirspor’lu futbolcular gerektiğinden fazla pas yapıp, şut atmayı unutunca Cemil savunmasına yardım edip topu uzaklaştırdı.



İlk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İkinci Yarı
54.Dakika Özgür savunmanın arkasına uzun bir top gönderdi. Ceza sahası çizgisi üzerinde seken top tam Cemal’in önünde kalacakken Cemal bir anda yere düştü penaltı itirazları sonrasında mücadele devam etti.
62.Dakika Bursa Merinosspor’da Ömer uzaklardan şansını denedi top az farkla auta çıktı.
64.Dakika Musa savunmada topu oyuna sokmak isterken hatalı pas yaptı. Feyyaz sağ kanattan topu aldı ve süratle ceza sahasına doğru ilerledi. Sağ çaprazdan yerden gönderilen ortaya Ender vuramadı top yavaş yavaş oyun alanını terk etti.


74.Dakika Oyuna 2 dakika önce dahil olan Volkan sağ kanata hareketlilik getirdi. Sağ kanattan şık hareketlerle ceza sahasına girmek isteyince yapılan müdahale ile yerde kaldı. Aydın Tuna kazanılan serbest vuruşu tehlikeli bölgeye gönderdi. Bursa Merinosspor’un savunması bu pozisyonda da başarılıydı.
Cemal tercihini kötü yaptı…
78.Dakika Sol kanattan Ali Yavuz topu getirdi. Kaleye gönderdiği şut savunmaya çarpınca top ceza sahası üzerinde Cemal’in önünde kaldı. Önü oldukça müsait olan Cemal topun dibine fazla girince top üstten auta gitti.
89.Dakika Fatih’in pasında Aydın Tuna ceza sahası üzerinden sol ayağıyla topa öyle sert vurdu ki, top tam kaleye yönelirken savunmadan Tolga’nın kafasına çarparak oyun alanına döndü.
Üst üste serbest vuruşlar…
90.Dakika Karşılaşmanın 2 dakikalık uzatma bölümlerinde Bursa Merinosspor iki tane duran top kazandı. Sağ çaprazdan ceza sahasına gönderilen tehlikeli toplarda Silivrispor savunması topu uzaklaştırmayı bildi ve maç uzatmaya gitti.



Uzatmaların ilk 15 dakikasının son anlarında Fatih’in pasında Ali Yavuz’un şutu savunmaya çarpıp tekrar Ali Yavuz’a çarpınca top auta çıktı ve ilk uzatma dakikalarında gol pozisyonu açısından ve seyir açısından kısır bir futbol sergilendi.

Silivrispor fırtınası…
114.dakikada Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Aydın Tuna topu ceza sahasına gönderdi. Sol çaprazda yaşanan karambolde Ali Yavuz topa dönerek öyle bir vurdu ki adeta top havada süzüldü ve kaleci Ömer’in bakışları ardından

Yedek kulübesindeki herkese sarı kart... !
Ali Yavuz’un şık golünden sonra Silivrispor yedek kulübesi gol sevincini paylaşmak için herkes saha içerisine girdi ve Ali Yavuz’a koştu. Gol sevinci durulduktan sonra maçın hakemi ve 4.hakem yedek kulübesindeki bölgeye gelerek oyuncuları uyardı ve diyaloga girdi. Yedek futbolcular sahaya girdikleri için maçın hakemi onlara şöyle dedi, ‘’Hepinize Sarı Kart’’ ardından bütün futbolcular kulübelerine gülücükler dağıtarak oturuldular.


Nazif'in gol vuruşu
Nazif sahneye çıktı…
Oyuna uzatma dakikalarının 94.zaman diliminde dahil olan Nazif, adeta sazı eline aldı, kendisi çaldı, tribünler söyledi… Nazif orta sahadan topu aldı ve süratle ilerledi. Ceza sahasına girdikten sonra sol ayağındaki topu sağ ayağına aldı ve iki Bursa Merinosspor’lu futbolcunun arasından topu ağlara gönderdi.





120.Dakika Sağ kanattan Bursa Merinosspor atağında Tolga’nın ortasına Vijdan kafayı vurdu top kaleci Hamdi’de kaldı.
Karşılaşmanın son anlarında saha içerisinde ufak tefek tatsız olaylar yaşansa da maç sonu bu sahneler yaşanmadı ve Silivrispor uzatma dakikalarında bulduğu 2 gol ile adını 3.Lige yazdıran taraf oldu.




Sıcak futbolcuları oldukça etkiledi…
Sakarya’daki sıcaklık futbolcuların performansını oldukça etkiledi. Maçın her iki devresinde de müsabakanın Sakarya bölgesi hakemi Erkan Engin tarafından su molası verildi. Futbolcular bu aradan yararlanarak hem hocalarından gelen taktikleri dinlediler, hem de sularla serinlemeye çalıştılar.





Silivri taraftarının coşkusu yetti…
3.Lig finali için İstanbul’dan hareket eden otobüsler ve birçok sivil araçlar şehre adım attığından itibaren etrafı kırmızı laciverte boyadılar. Ellerinde bayraklarla 120 dakika bir dakika susmadan takımlarının arkasında olan Silivri halkı şampiyonlukta önemli rol oynadılar. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık adeta panayır alayına döndü.








Maçtan Notlar:
* Karşılaşmayı Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sakaryaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’da izledi.
* İstanbul Futbol İl Temsiliği Başkanı Yemen Ekşioğlu, İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş, İl Başkan Yarımcısı Ufuk Tatar, İl Başkanlığı Sorumlu Müdür Metin Erdeyer’de Sakarya Atatürk Stadyumuna gelerek İstanbul temsilcisinin yanında oldular. Ayrıca İstanbul Bölgesi Futbl takımlarının bir çok kulüp başkanı, futbolcular da bu zorlu maçı takip ettiler.
* İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda görevli Ali Tanrıyaşükür, Ahmet Karaman, Fikret Sivri, Murat Yapraklar’da Silivrispor’un yanındaydı.
* Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, Akp İlçe Başkanı Metin Karakaş, Chp İlçe Başkanı Mühmin Tuğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Siliviri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’da tribünlerdeydi.
* Bursa Amatör camiasıda tam kadro maçtaydı. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onursal Başkanı Ayhan Barışıcı ve BASKF Başkanı Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu,TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Metin Begüm ve yönetim kurulu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü ve Başkan Yardımcısı Kazım Akçay’ da Bursa Merinos’un başarısı için Sakarya Atatürk Stadında takımın yanında oldular.
* Tribünlerde yaklaşık 4 Bin civarı Silivrisporlular bulunurken, Bursa’dan gelen 200 kadar Merinos taraftarı yer aldı.



STAT: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Erkan Engin, Ahmet Şanslı, Ahmet Alemdar-Yunus Eren
SAHA KOMİSERİ: Samettin Yağız
SİLİVRİSPOR: Hamdi, Fatih, Vahit, Özgür, Musa, Metin Erdem, Metin(Dk.71 Volkan), Yunus(Dk.94 Nazıf), Ali Yavuz, Aydın, Cemal(Dk.106 Mehmet)
TEKNİK SORUMLU: Tekin Aslıhan
BURSA MERİNOS: Onur, Tarık, Ömer, Tolga, Vijdan, Edip, Feyyaz, Selahattin, Ender(Dk.111 Mecit), Cemil(Dk.115 Serkan), Salih(Dk.85 İlker)
TEKNİK SORUMLU: Eser Kardeşler
GOLLER: Dk.114 Ali Yavuz, Dk.117 Nazif
SARI KARTLAR: Dk.20 Vahit, Dk.33 Metin Erdem,  Dk.110 Nazif, Dk.118 Mehmet / Dk.77 Feyyaz, Dk.112 Cemil, Dk.118 Vijdan







HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT




EK FOTOĞRAFLAR:ENGİN AKIN

27 yorum:

Adsız dedi ki...

silivrimize hayırlı olsun bizi buralara kadar getiren 2-3 sezon içindeki futbolcularımızla bala çıkaran kadroda büyük emeği bulunan ve çatalcayı da aynı zamanda bu sezon bala çıkaran 2 de 2 yapan kadir akbulut hocaya ayrıca desteklerinden dolayı mesut hocaya ve son düzlükte direksiyona geçen tekin hocayı tebrik ederim umarım bir daha amatör liglere düşüp kabus yaşamayız fakat bize kesinlikle tecrübeli ve 3.ligi kaldırabilecek bir yönetim ve hoca lazım çünkü geçici görev buraya kadar

genç fenerliler (anlayan anlan) dedi ki...

çok yazık böyle düşünenler silivrili olamaz zaten siz dün takımın kazanmasınıda istemediniz artık sizi kimse istemiyo dün takım çıkamasaydı söz sizde olacaktı ama artık size susmak yakışır hayatınızda bir kez dürüst olun ve lütfen susun...
mustafa saral ve arkadaşları sonsuza kadar başkan kalmalıdır ki zaten bu durumda hocada takımın başında kalır. geçici dediğiniz tekin hocayla takım 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik almıştır...
ayrıca ;
18 yıllık hasreti bitiren tecrübesiz bu yönetimi ayakta alkışlıyoruz geçici görevini böyle düşünenlerle geçirerek tamamlayan hocamızıda ayakta alkışlıyoruz...

Adsız dedi ki...

kadir hocamız ve mesut hocamız bizler içinde çok değerlidir ve silivrimize çok büyük hizmetleri olmuştur onların isimlerini kullanrak size cevap vermek dahi bizi üzer ama bizce bir gerçek var ki oda; silivrispora 10 da 9 yaptırarak çatalcanında direk çıkmasına ve dün mesut hocamında sevinerek oh be demesine sebep olan sizin ilk göreve geldiğinde köy takımından hoca alınmaz, şimdide geçiçi hoca dediğiniz TEKİN ASLIHANdır...
tecrübesiz yönetim dediğiniz ekip ise 18 yıllık hasreti bitirmiş 2 yıl üst üste şampiyon olarak
3.lige takımı çıkaran yönetimdir.
eğer sizin bu tecrübesiz dediğiniz ekip meydanı size bırakırlarsa sizinde dediğiniz gibi amatör sevda çabuk gelir ve bu işte hakkı olan bizler onlara hakkımızı helal etmeyiz... biz kim miyiz
biz 120 dakika hiç susmadan dün takımı destekleyenleriz...
genç fenerliler genç fenerliler silivrisporu gönülden sever

Adsız dedi ki...

siz tekin hoca olmasay dı sadece rüyada giderdiniz üçüncü lige onun ve fenerköyün katkıları var bizde silivriliyiz hayel görmeyelim şindi parayı basın tekin hoca da ne oyuncular var daha öyle ampadan cıkmadı tekin hoca cıkartti eyilin ve saygı duyun bu yazıyı yazan da acaba futbol bilgisi varmı

Adsız dedi ki...

silivri spora 3 cü lig de başarılar diliyoruz.dikilitaş spor

Adsız dedi ki...

Silivrispor'a ve dünkü maçta müthiş bir gol atan Alibeyköy çocuğu Nazif Şener'e başarılar dileriz.


Alibeyköy Spor Taraftarlar Derneği.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu yönetim başarılı olmuştur teşekür ederiz onlara helal olsunlar ama gerçekleri hiç bir zaman unutmayın lütfen silivri sporumuzu 2 lige çıkaracak yönetim olmalı hedefi olmalı başkanımız bizi 2 lige çıkaracak kadro kurarsa helal olsun derim hakkını veririz ozaman ama hedefsiz takım olmaz silivrimizeçünkü bu güç var silivride

Adsız dedi ki...

silivrimiz yeni oluşum şart kardeşim yönetimimiz hedef 2 lig diyorsa tabiki saral başkan kesinlikle kalmalı ama hedefsizse bizi 2 lige çıkaracak başkan gelmeli tabiki kaliteli oyuncular şart saygılar

Adsız dedi ki...

Güçlü kadroyu herkes ister,akıl veren çok olur,para veren olmaz.Şimdi birlik zamanı kimseye çamur atmayalım.Şampyonlukda birçok kişi maddi destek sözü verdi,boy gösterdiler,reklem yaptılar,takip edelim bakalım kaçı bu sözlerini yerine getirecek?
Fenerköyspor,unda bu başarıda büyük payı var.

Adsız dedi ki...

Karedşim kaliteli futbolcu derken,zaten bu takımdan 5 futbolcu,30 yaş sınırına takılıyor,sekiz tanesi ise 25-30 yaş sınırlandırmasında yönetimin işi zor,ilk sene yapılanma, sonra zireve hedeflemek lazım.Dersenki bende para var veririm, o zaman zirveye oynanır tabi.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar daha maç taze bitmiş hemen herkes yönetim başkan vs. demeye güç oyunlarını karıştırmaya başlamış, durun daha sevmeyebilirsiniz ama öyle veya böyle saral başkanlığında bu takım üç senede iki lig atlayarak üçüncü lige çıkmıştır, hatalar olmuşmudur olmuştur elbette ama hemen o gitsin bu gitsin demek yerine beklemek daha uygun olur diye düşünüyorum. uygun bir kurumsallaşma profesyonelleşme olursa program olursa bütçe olursa saral yönetimi kalsın sonuçta onlarla başarıya ulaştık. olmazsa da programı bütçesi olan gelsin, iyi bir yönetim. silivrimizi bu yolculukta yeniden profesyonel lige çıkmasında pay sahibi olan hocalarımıza, takımın çekirdeğini oluşturan ve amatörde son yılların en olumlu futbolunu oynatmış kadir hocaya, silivrimizin canı mesut hocaya ve tavırlarıyla davranışlarıyla oynattığı oyunuyla 3.lige bizi çıkaran tekin hocamıza, yöneticilerimize, başkan saral'a ve en önemlisi ciğerimiz futbolculara çok teşekkür ederiz... SİLİVRİ 3.LİGDE!!

Adsız dedi ki...

10 cu yorumu yazan amıncı arkadaş kusura bakma ama senınde kımlerden oldugun az cok bellı gıbı be..bıraz saygılı olda senın ve yandaşlarının yapamadıgını mustafa saral ve tekın hoca su kısacık donemde ınanılmaz işler yapıp takımı profesyonel lıge cıkarmıştır.mustafa başkan geldıgının 3 senesınde takım hersenesınde ust kademe cıkmış ve sızın kahve köşelerınde yaptıgınız kulıslere aldırmadan aslanlar gıbı takımı lıge cıkarmıştır helal olsun bu cocuklara helal olsun tekın hocaya sılıvrıspor bankasyaya 3 sene ıcınde allahın ıznıyle sızlerde ancak kulıs yapın kahve köşelerınde

Adsız dedi ki...

arkadaşlar başkan olan adam zaten paralı olmalı neyin peşindesiniz silivri spor tabiki hedef 3 ligte kalmak olmamalı hedef 2 lig olmalı herkezin bu hedefte payı vardır emeğe saygı duyulur tabiki ama hedef kesinlikle belli olmalı 2 lig başkan da bunu bilmeliiiii

Adsız dedi ki...

fener köy tabiki silivriye destek olmuştur kimse inkar edemez ama şimdi bizi kim 2 lige çırarır onu konuşmak gerek parasız başkan zaten gelmesin ne işi var başkanlıkta akıl vermiyoruz silivri sporumuzu 2 lige çıkmasını istiyoruz hedef 2 lig hak ediyor çünkü.

Adsız dedi ki...

parası yoksa başkanın ne işi var ozaman başkanlıkta bu işler parayla olur kardeşim akılla olmaz

Adsız dedi ki...

kahve köşesinde konuşurum doğruları söylerim önce sen saygılı ol kardeşim

Adsız dedi ki...

evet haklsın kahve köşesınde oturup sılıvrısporu kurtarırsın taşın ustune taş koymayıp bişeyler yapmak ısteyen ınsanlara sallayıp olur olmaz seylere kulp takarsınız ama herşeye ragmen bu takım başardı bu ınsanlar yaptı sızler degılll...

Adsız dedi ki...

genç fenerliler arkadaşım sonsuza kadar saral ve arkadaşları dmeişsin baya reklam yaptırtmışlar sana gerçi muhtemelen sende onların içinden birisin ama neyse : ) ama onlar senin semtim dediğin insanlara kadir hocaya mesut hocaya hatta beraber yola çıktıkları bazı yönetici arkadaşlara yanlış yaptılar sırt çevirdiler ne sıkıntılarla onlar bu takımı bala çıkardılar kendi egoları için yönetim onlardan vazgeçtiler az daha bal a çıkamıyorlardı.geldikleri yeri çabuk unutuyolar ama seçimler gelsin bakalım kolaysa aday olsun bakalım kaç oy alıcak! geldiği gibi gitmek nasıl oluyormuş herkes çok şaşırıcak. yeni başkanı hep beraber görücez herşey parayla egoyla olmıycak..gerekirse düşelim ama önce insanlık insana verilen değer önemlidir paraya göre şak şak yapmak silivriye yakışmaz anlatabildimmi..sadece başarıda emekleri olan hocalarımızı ve futbolcu kardeşlerimzi ve gerçek silivrisporlu taraftarları tebrik ediyorum şak şakçılar hariç!

Adsız dedi ki...

arkadaşlar butakımda emegi olan herkeze sonsuz teşekkürler.Bir Fenerköylü olarak Mutlu Memiş ve Akın Koçun emegi benim için tartışılmaz.Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar .

Adsız dedi ki...

YA NASIL HALAA YÖNETİM LE ALAKALI OLUMSUZ KONUŞUYONUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM..((BU ÇEKEMEMEZLİK BU ÖFKE NİYEE DAHA ÖNCELERİDE GÖRDÜK SİLİVRİYE HİZMET EDENLERİ EVET KAHVE KÖŞELERİNDEN BARLARDA DİSCOLARDA SİLİVRİSPOR YÖNETENLER...HANGİ YÜZLE KONUŞUYONUZ ANLAMIŞ DEĞİLİMM..SİZLERE EN GÜZEL CEVAP SAHADA VE BU 3 LİG BAŞARISIYLA VERİLMİŞTİR SANIRIM..HER TÜRLÜ KOŞULLARA RAĞMEN 3 SEZONDA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİLDİ...YÖNETİMİNDE FUTBOLCUSUNA VE MALZEMECİLERİNE KADAR GÜVENİYORUZ SİLİVRİSPORUMUZA...SUSUN VE İZLEMEYE DEVAM EDİN MUHTEŞEM SİLİVRİSPORU....2 LİG DE HAYAL DEĞİL TOHUMLARI ATILDI GELİYOOOOOOO

Adsız dedi ki...

Ya arkadaşlar kim yönetici olursa olsun bu takım artık tutulmaz.Bırakın artık kahveymiş- yönetimmiş ,yok başarılı- başarısızmış herşey bitti.Bir başarı var emegigeçen herkezden allah razı olsun.Kim başkan olursa olsun şimdiki başkan veya başkası edefi 2 lig olur.Kim kimi desteklerse deklesin .

Adsız dedi ki...

DİKKAT DİKKAT GERÇEKLER ÇOK YAKINDA .HERŞEY SIRAYLA KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRÜCEZ.BAŞARIYA GİDEN YOLDA. KİMLER NELER YAPMIŞ.

Adsız dedi ki...

ewt bu takım sadece şak şakcılarla olmuyor sadece onlar yok burda yok burda gönülden destek veren taraftarlarda var bunları yok sayamazsınız biz gönülden taraftarız.

Adsız dedi ki...

Bırakın bu işleri kardeşim biz silivrili taraftarlar olarak Mustafa saral bizi bırakmasın yeter çünkü o adamın olduğu yerde başarıda olur ve son sözüm karagümmrük macında vahit ve yunus'u oynatmayan mesut hocaya cok TERBİYELİ bir insan ancak kasiyerlik yapar :)Mustafa saral'a ve fenerbköyspor külübüne ( mustafa eren ve muhammer eren'e ) sallayanlar isimlerini acıklarsa seviniriz bizde dostu düşmanı bilelim :)

Adsız dedi ki...

neyin peşindesim kardeşim takımı 2 lige kim çıkarırsa başkan olsun isim önemli değil saral başkan takımı çıkardı helal olsun ama 2 lige kim çırarmak istiyorsa başkan olmalı mazerete gerek yok yok 3 lgte kalalım yok şöyle yok böyle başkanlık icrahat işidir en büyük silivri spor silivri sporumuzu ileriye taşıyacak başkan olmalı

Adsız dedi ki...

herkezin emeği var bu işte şimdi 2 lige çıkarmak isteyen gelsin başa arkadaşlar

Adsız dedi ki...

silivri sporumuzu 2 lig istiyoruz taraftarlar olarak parasız başkanın ne işi var orda o zaman herkez başkan olur eleştiri olcak tabiki şimdiki hedef kesinlikle 2 lig olmalı ona göre takım kurulmalı fenerkölü arkadaşımm

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.