Çarşamba, Nisan 04, 2012

'Sekizinci Harika' Kumkapı Sarıçubuk

SİTELERSPOR: 0 KUMKAPI SARIÇUBUK 81 SK: 8
İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’ta ilk hafta mücadelesinde Kumkapı Sarıçubuk 81, deplasmanda Güngören ekibi Sitelerspor’u 8-0 mağlup etti.


Sarıçubuk, maçta baştan sona üstün bir futbol sergiledi. Fatih temsilcisi 10 ve 20’de Caner, 30’da Şerif’in attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da iyi başlayan Sarı-Kırmızılılar 47’de Eray’la farkı dörde çıkardı. 55’te Caner bir kez daha sahneye çıkarak hat-trick’i tamamlarken 60’da Emrah, 71’de Şerfi ve 85’te, oyuna ikinci yarı giren Hıdır skoru belirleyen golleri attılar.

Kumkapı Sarıçubuk 81 Teknik Direktörü Ömer Varlık, maç sonu Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Takım olarak maça iyi başladık Bulduğumuz erken gol sonrası Sitelerspor çabuk dağıldı. Biz de bundan yararlanarak farka gittik. Daha da fazla atabilirdik. Oynadığımız futboldan açıkçası çok da memnun değilim. Daha eksiklerimiz var ancak zamanla kapatacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz şampiyonluk. 2. Amatör Lig’de misafiriz. Kadromuz bu ligin çok üzerinde. Hedefimiz  önce 1. Amatör, sonra Süper Amatör. Kumkapı Sarıçubuk kulübünü layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. Ayrıca grubumuzdaki tüm takımlara da başarılar dileriz” dedi.

Yerel Futbol Sitesi

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sitelerin en büyük oyuncusu 95 doğumluydu.Skor kımseyı yanıltmasın..8 az bile..

Adsız dedi ki...

sarıçubuktan bişey olmaz geçen sene gördük her sene aynı cankurtaran kırıntaları ile bu gruptan çıkmak değil 4 bile giremezler.

Adsız dedi ki...

işalhh 18 de yersnzz cekıln lıg denn yaaa site mı dr nedrr yazk yaa
meşkl etmeyn mıletıı

Adsız dedi ki...

BU LIGE BU KADRO FAZLAMI UTANIN KARDESIM ADAMLAR U 14 LE OYNAMIS

Adsız dedi ki...

ömer varlık klasik sözleri neymiş çok fazlaymış geçen sene ne oldu incirlispor sana daha ilk idmanda yol verdi hangi klüpte başarılı oldunki sen kadırga cankurtaran langaspor kumkapı hangisinde ne başarı var.şimdi konuşmak erken bekle gör sayın varlık

Adsız dedi ki...

Eray , Emrah , Şerif , Ercan , Yavuz bu adamlar geçen sene süper amatörde şampiyon olan kadrosunun oyuncuları ve 2. amatöre çok fazlalar . Ramis keza öyle . Diğer arkadaşları pek blmiyorum . Umarım başarılı olurlar.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...