Pazar, Nisan 29, 2012

Maça helikopter molası

Zonguldak 2. Amatör Lig Merkez B grubunda mücadele eden Kozlu Merkez Topbaşıspor ile Tersanespor’un karşılaşmasının 67’inci dakikasına sahanın ortasına ambulans helikopter iniş yaptı. Helikopterin geleceğinden daha önceden haberdar edilen maçın hakemi Kerim Aykut Gümüş, helikopter inişe geçtiği sırada karşılaşmaya ara verdi.
Futbolcuların ve Seyircilerin bakışları arasında sahaya inen helikopter için maçın hakemi oyunu bir süre durdurmak zorunda kaldı. Kastamonu’da dünyaya gelen 31 haftalık Muhammet Sefa Yıldırım, erken doğum sebebiyle yeni doğan ünitesine tedavi altına alındı. Burada erken doğuma bağlı solunum ve akciğer yetmezliği teşhisi konulan Sefa bebek 2 ay boyunca Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi gördü. Doktorlar daha ileri tedavisi için Muhammet Sefa Yıldırım’ın Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi.

Helikopterin sahaya inmesinden sonra Muhammet Sefa Yıldırım ambulans helikopterden alınarak 112 Acil Servis Ambulansıyla BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Bebeği teslim eden hava ambulansı yetkilileri tekrar havalanarak Ankara’ya hareket etti. Helikopterin kalkmasıyla birlikte hakem hava atışıyla maçı tekrar başlattı. Karşılaşmayı 2-0 Tersanespor kazandı.

KAYNAK:www.demirmedya.net
HABER-FOTOĞRAF:ERCAN AYGÜN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.