Perşembe, Nisan 26, 2012

Kuştepespor'a yapılan itirazlar reddedildi

İstanbul U16 Ligi 20. Grup'ta sezon Kuştepespor'un şampiyonluğuyla bitti ancak tartışmalar sonra başladı. Kırmızı-Siyahlılar'ın, Fransa'da lisansı bulunan bir futbolcuya filiz lisans çıkartarak oynattığı yönünde rakip takımlar itiraz etse de İstanbul Futbol İl Temsilciliği Şişli kulübünün şampiyonluğunu tescilledi.


Kuştepe Spor Kulübü'nün 2543753 filiz lisans numaralı Burak Kaya isimli futbolcusunun daha önce Fransa'nın Cheteaudun Futbol Kulübü'nde 05.09.2010 tarihinde lisans çıkartıldığı, bu kulüpte futbol oynadığı buna rağmen Kuştepespor Kulübü'nde 14.10.2011 tarihinde yeniden filiz lisans çıkartılarak lig maçlarında oynattığı tespit edildi. Aynı futbolcunun U19 takımında da oynatıldığı bilgisine ulaşıldı.
Burak Kaya'nın sezon başında Avcılar Belediyespor Kulübü'ne gelip bu kulüpte 6 hazırlık maçına çıktığı fakat Fransa'daki lisansıyla ilgili sıkıntılar olduğu için u kulübe transferinden vazgeçildiği öğrenildi.


Futbol federasyonu Resmi sayfasında yer alan taahhütname ek 3 Filiz Lisans başlıklı duyurusunda başka bir kulüpte lisanslı oynayan bir futbolcunun transfer yapması gerekirken filiz lisans çıkartılması ile ilgili durumlarda uygulanacak cezalar ve yaptırımlar açıkça ifade edilirken, Kuştepespor'un U16 ve U19 Ligi'ndeki rakipleri Futbol Federasyonu'na itiraz dilekçesi ve resmi belgelerle başvurarak Kuştepespor'un Burak Kaya'yı oynattığı maçlarda hükmen mağlup olmasını istedi.


İtiraz üzerine toplanan Futbol İl Temsilciliği Kuştepespor'un bu transferini uygunsuz bulmadı ve U16'daki şampiyonluğunu tescilledi. Şişli ekibi yarın (cuma) Türkiye Şampiyonası eleme maçına çıkacak.


Yerel Futbol Sitesi

6 yorum:

KUŞTEPE YÖNETİMİ dedi ki...

Fedarasyon bu oyuncuya ve yöneticiye tedbir koydu eğer bir suç varsa buda bunu kulübten saklayan ve kulübe T.C nufus kağıdıve vukatlı Nufus kağıt örneği getirip erzincan nufusuna kayıtlı olduğunu gören yönetim TFF
bilgi bankasına bakarak lisans çıkarmıştır yurt dışını araştırmak tamaman TFF işidir. işini yapmayan kimdir? kulüpmü yoksa TFF midir bU DOĞRU KARARI VEREN İL TEMSİLCİLİĞİNE SONSUZ TEŞEKÜRLER saygılarımIZLA
KUŞTEPE SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ

Adsız dedi ki...

Sayın hakem,

Hem liglerde görev yapıyorsun hem de tarafsız olman gerekirken hem ön yargılı hem de peşin hükümlü oluyorsun.Bugün bu çocukların emeğinin karşılığını alacakları bir eleme maçları var.Yaşları 14-16 arasında değişen bu fidanlar sana ne yapabilir ki yada diğer görevlilere.Bunlardan nefret edeceğinize topluma faydalı bireyler olmaları için onlara destek olmamız gerekmektedir.Bir çok maçlarını izledim sahada ki hakemlerin sizin gibi bakmadıklarını aksine bir baba ve ağabey tavrıyla sporculara yaklaştıklarını görmekten büyük mutluluk duydum.Lütfen önemli bir maç arefesin de böyle açıklamaların zarar vereceğini ve insanları olumsuz etkileyeceğini düşünerek yazınızı düzeltiniz.Bu günkü elemeler de her iki takıma da başarılar dilerim.Adım aşağıda yazılıdır.Bana her zaman ulaşıp KUŞTEPE ile ilgili bilgileri alabilirsiniz.

Metin ALTIPARMAK

SEÇKİN KILIÇ dedi ki...

yerel futbol sitesi sizi kınıyorum. Kuştepe u16 takımı namağlup şampiyon oldu sitenizde paylaşmadınız böyle saçma konulara anında siteniz de yer veriyorsunuz. Burak kardeşimiz aslanlar gibi çıkıp bütün arkadaşları ile birlikte terinin son damlasına kadar savaştı şampiyon oldular. Gölge düşürmemenizi rica ederim. SEÇKİN KILIÇ.

Unknown dedi ki...

Seçkin, sen bizi kınamaya devam et. Kulüp Başkanın, eski Başkanın ve Yöneticilerin bizi sever ve sitemizi her zaman desteklerler. Sen ise bilmeden ve anlamadan kınarsın. Nasıl olsa sana yarın sizin Kulüpten birileri "o yorumu neden yaptın? sen o sitenin mensupları kim, biliyor musun?" diye socaktır.

Adsız dedi ki...

Belki bende sizi tanıyor ve seviyor olabilirim. Gösterin siteniz de kuştepenin u16 takımının şampiyonluğu ile ilgili bir kare ama ben size u16 da iddaasız maç yayını yaptığınız bir çok maç gösterebilirim. Ben de hergün sitenizi açıp takip ediyorum sağolun emekleriniz için ama bu konu da kim olursa olsun düşüncemi söylerim. lisans konusunda ki bu makaleyi yazan taraflı davranmış kesinlikle. Uzatmaya gerek yok. SEÇKİN.

Burak Kurtulus dedi ki...

Her şampiyon olan takımın maçına gıtmek ve haberini yapmak isteriz ancak gönüllü bir kadronun her yere yetişmesini beklemek hayalcilik olur. Haberlerimizi takip edin bizi daha iyi anlarsınız. Altında Yerel Futbol yazan haberler Kuluplerimizden ve ekibimiz haricindeki gönüllü destekcilerimizden gelen haberlerdir. Kustepespor'da bize bu sekilde haber gondermistir. Her türlü eleştiriye kabuluz. Ancak bizi tanıdığınızda bizimle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Selamlarimla.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.