Cuma, Nisan 20, 2012

Kumkapı Sarıçubuk 'dört' nala gidiyor!

KUMKAPI SARIÇUBUK 81: 1 İSTANBUL ÜNYESPOR: 0
İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta lider Kumkapı Sarıçubuk 81, haftaya üçüncü sırada giren İstanbul Ünyespor'u 1-0 yenerek dördüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. 


Namık Sevik Stadı'ndaki maç denk güçlerin mücadelesine sahne olurken ilk yarıda Sarıçubuk az da olsa daha baskın görünen taraftı, bunu da 38. dakikada Emra'nın golüyle taçlandırdılar. Ünyespor'un bu devrede ağlara giden toğu gol değeri kazanmazken Bahçelievler temsilcisinin oyuncuları ve teknik heyeti uzun süre itiraz ettiler. Bu pozisyonda kaleciden dönen topu Ünyesporlu futbolcu tamamlayarak ağlara yollasa da yardımcı hakem ofsayt bayrağı kaldırdı.

Zaman zaman sert mücadelelerin izlenildiği maçın ikinci yarısında iki taraf da skor tabelasını değiştiremediler ve karşılaşma Kumkapı Sarıçubuk 81'in 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Hamdullah Gökmen, Tolga Uçak, Özcan Önel
SAHA KOMİSERİ: Basri Bakmaz
KUMKAPI SARIÇUBUK 81: Ahmet, Sabahattin, Yahya, Nurhak, Turhan, Eray, Emra, Abdülaziz, Caner, Ramis, Şeref (Bekir, Mücahit, Hıdır, Halis, Mesut, Burak, Feyyaz)
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Varlık
İSTANBUL ÜNYESPOR: Yaşar, Selim, Emre Çakır, Hasan, Hakan, Fatih Aydoğdu, Emre Gülbal, Ömer, Fırat, İsa, Şahin (Furkan, Emre Alkız, Fatih Uç, Erdinç)
TEKNİK DİREKTÖR: Engin Uzun
GOL: Emra (38)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK
Yardımlarından dolayı saha komiserimiz sayın Basri Bakmaz'a çok teşekkür ederiz.


daha fazla fotoğraf eklenecektir

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Alt yapısından 1 tane futbolcu çıkaramadı Sarıçubuk.Hepsi Kadırga-YüceSpor-Yenibosna vb. takımlardan transfer.Federasyon zenginlerin önünü açtı resmen.Kadroyu tamamen değiştirmek yerine 6 transfer yapsalar yine çıkamazlardı.Cebinden para harcayarak Cankurtaran'ı Süper Amatöre çıkarıp birden bırakan antrenör Cankurtaranı tepetaklak etti,sıra Sarıçubukta demekki...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.